Μια τηλεοπτική εμφάνιση αλλιώτικη από τις άλλες έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος συμμετείχε στην κωμική διαδικτυακή εκπομπή του ελληνοαμερικανού ηθοποιου Ζακ Γαλιφιανάκη.

Η εκπομπή αναρτήθηκε στο Internet την Τρίτη, με τον Ομπάμα να αστειεύεται διαρκώς με τον εκκεντρικό ηθοποιό, ο οποίος από την πλευρά του δεν δίστασε να τον αποκαλέσει «σπασίκλα», να του μιλήσει για το πιστοποιητικό γέννησής του – ένα θέμα ταμπού για τον κενυάτικης καταγωγής Ομπάμα – και να χλευάσει την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ λέγοντας ότι αφού έστειλαν ως πρεσβευτή στη Βόρεια Κορέα τον Ντένις Ρόντμαν μήπως σκοπεύουν να στείλουν τον Χαλκ Χόγκαν στη Συρία.

Ολα αυτά βέβαια μεταξύ σοβαρού και… πολύ αστείου, αφού σκοπός του Γαλιφιανάκη σε αυτό το ιδιότυπο τοκ σόου είναι να φέρνει σε δύσκολη θέση τον καλεσμένο του, αλλά και να υπονομεύει ο ίδιος τον εαυτό του με εσκεμμένα σαρδάμ, ανόητες ερωτήσεις και ρατσιστικά σχόλια.

Η αφορμή πάντως για την επίσκεψη του Ομπάμα στο σόου του Γαλιφιανάκη ήταν αγαθή: ο αμερικανός πρόεδρος εμφανίστηκε στη δημοφιλή εκπομπή «Between Two Ferns» («Ανάμεσα σε δύο φτέρες») που μεταδίδεται διαδικτυακά από τον ιστότοπο FunnyOrDie.com, θέλοντας να ενθαρρύνει τους νέους ανθρώπους να κάνουν ασφάλιση υγείας και να προωθήσει το περίφημο Obamacare.

Ωστόσο, δεν έχασε την ευκαιρία να αστειευτεί με τον Γαλιφιανάκη, με τον οποίο αντάλλαξε ουκ ολίγες φορές καυστικές ατάκες εντυπωσιάζοντας με το χιούμορ του και αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά πόσο ετοιμόλογος είναι.

«Πώς είναι να είσαι ο τελευταίος μαύρος πρόεδρος;», ρώτησε τον Ομπάμα ο Γαλιφιανάκης, για να εισπράξει την απάντηση του προέδρου των ΗΠΑ: «Πώς είναι να μιλάς για τελευταία φορά σε έναν πρόεδρο;».

«Γιατί να μην μπορείς να κάνεις μια τρίτη θητεία;» ρώτησε τον πρόεδρο Ομπάμα, ο ηθοποιός. Για να του απαντήσει ο Ομπάμα: «Στην πραγματικότητα είναι μια καλή ιδέα. Δεν θα έκανες μια τρίτη συνέχεια σε ταινία έτσι δεν είναι; Μιλάω για τα \”Hangover\”, το τρίτο δεν πρέπει να δούλεψε και πολύ καλά»…

Οπως υποδηλώνει ο τίτλος της εκπομπής, ο Γαλιφιανάκης παίρνει συνεντεύξεις από διάφορες προσωπικότητες καθισμένος ανάμεσα σε δύο γλάστρες με φτέρες. Η εκπομπή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και πολλοί διάσημοι την αποφεύγουν αφού στόχος του παρουσιαστή είναι να φέρει σε δύσκολη θέση τους καλεσμένους του.

Πρόσφατα ο Ελληνοαμερικανός είχε καλεσμένο τον νεαρό τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ τον οποίον δεν δίστασε να… δείρει με μία ζώνη!

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook