Ανακοίνωση με την οποία απαντάει σε όσα κατήγγειλλε η πλευρά του Γρανίτη, για το μεταξύ τους παιχνίδι στο Βάμο (δείτε ΕΔΩ), εξέδωσε η Κορωνίδα.

Αναλυτικά:

«Απάντηση  στην  Ανακοίνωση του  Δ.Σ. του  Α.Π.Σ. Γρανίτη

 
 Από την στιγμή που έφτασαν οι ποδοσφαιριστές, οι φίλαθλοι  και οι παράγοντες του Γρανίτη στον  Βάμο και  μέχρι το 60΄ λεπτό  του αγώνα που ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι  εις βάρος  του Γρανίτη, δεν  υπήρξε ούτε μια  στιγμή  έντασης, προπηλακισμού, τρομοκρατίας και άλλες φαντασιώσεις όπως  αναφέρει  το Δ.Σ. του Γρανίτη. Την στιγμή που ο διαιτητής  καταλόγισε το πέναλτι χωρίς  λόγο ή προηγούμενο  ο  τερματοφύλακας  του Γρανίτη  έφτυσε στο πρόσωπο ποδοσφαιριστή  της  Κορωνίδας  ο οποίος πήγε  να βοηθήσει  τον  συμπαίκτη του που  βρίσκονταν  κάτω .Την ίδια  στιγμή άλλος παίκτης του  Γρανίτη  χτύπησε στο  πρόσωπο  εκτός  φάσης παίκτη της ομάδας μας. Όλα  αυτά συνέβησαν την στιγμή που ο αγώνας  είχε διακοπεί.  Στην  θέα  αυτών τον γεγονότων φίλαθλος της  ομάδας  μας κινήθηκε  προς τον ένα από τους δύο παραπάνω  παίκτες με αποτέλεσμα τη  συμπλοκή με οπαδό του Γρανίτη. Δημιουργήθηκε ένταση  με αποτέλεσμα  την  δεκάλεπτη διακοπή του  αγώνα. Μετά  την διακοπή και υπό τις  «οδηγίες»   ανθρώπου του  Γρανίτη  που κάθονταν  στον πάγκο  της ομάδας  του  άρχισαν από τους  ποδοσφαιριστές του  Γρανίτη  οι χειρονομίες, εκτός   φάσης χτυπήματα  κ.α.  με μόνο  σκοπό την εις  βάρος μας  διακοπή του αγώνα  την τιμωρία της ομάδας, και τους  « τρεις  βαθμούς της νίκης » στα  χαρτιά για τον Γρανίτη.

Όσο για  απειλές με  όπλα , καραμπίνες κ.α.   περιττό να  αναφέρουμε ότι κινούνται  στην  σφαίρα της  φαντασίας  τους  ή  της  κακόβουλης  πρόθεσης  τους.
Τα  τελευταία χρόνια  και  ειδικότερα  κατά την  διάρκεια του  παρόντος Δ.Σ. ουδέποτε υπήρξε το παραμικρό παράπονο , ανακοίνωση ή διαμαρτυρία για τη  συμπεριφορά και την φιλοξενία  μας  παρά  μόνο  από  ΕΣΑΣ .   
Τέλος την ανακοίνωση­ ­ – απάντηση  αυτή   την  βγάζουμε όχι γιατί  αισθανόμαστε την ανάγκη να απολογηθούμε  ή  να  δικαιολογηθούμε σε  ΕΣΑΣ ή σε  κάποιον  άλλο , αλλά  προς  ενημέρωση  όσων διάβασαν την  δική σας μην  νομίσουν ότι η σιωπή μας   σημαίνει  και   ενοχή  .
 
 
 
                              Με  Εκτίμηση προς τους Αναγνώστες σας .
 
                                                   ΤΟ  Δ . Σ .»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook