Ένας 40χρονος πυροσβέστης κατηγορείται για εκβιασμό εις βάρος 39χρονης γυναίκας. Συγκεκριμένα τής ζητούσε χρήματα για να μην αποκαλύψει τις εξωσυζυγικές της σχέσεις στον άνδρα της.

Η περίεργη υπόθεση ολοκληρώθηκε, με τον 40χρονο να μένει τελικά ελεύθερος, καθώς πήρε προθεσμία να απολογηθεί, ενώ υπέβαλε μήνυση εις βάρος της 39χρονης για ψευδή καταμήνυση.

Το χρονικό του εκβιασμού

\"\"Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο, όταν η 39χρονη πήγε στην Ασφάλεια Χαλκίδας και κατήγγειλε τον 40χρονο πυροσβέστη, ότι το τελευταίο τετράμηνο, της απέσπασε εκβιαστικά το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ (τμηματικά), για μία υπόθεση πυρκαγιάς σε επιχείρηση, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όπως ανέφερε, η 39χρονη Χαλκιδέα ήταν μαζί με τον επιχειρηματία την ώρα της φωτιάς στο μαγαζί, με τον οποίο είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο 40χρονος καθώς ήταν αυτός που ανέλαβε την προανάκριση.

Έτσι το Σάββατο το απόγευμα, η 39χρονη συναντήθηκε μαζί του στη Χαλκίδα, μετά από τηλεφώνημα και τον έπεισε να πάνε με το αυτοκίνητό του στην Αρτάκη, για να βγάλει χρήματα από ΑΤΜ τράπεζας.

Μόλις έφθασαν, εκείνη βγήκε από το αυτοκίνητο και μόλις ξαναγύρισε από την τράπεζα του πέταξε στο κάθισμα έναν φάκελο με προσημειωμένα 700 ευρώ και έφυγε. Αμέσως επενέβησαν οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν.

Ο υπαξιωματικός της Πυροσβεστικής οδηγήθηκε με χειροπέδες στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας και αρνήθηκε τον εκβιασμό και την δωροδοκία, κάνοντας λόγο για σκευωρία. Πριν μπει στο κρατητήριο υπέβαλλε μήνυση εναντίον της 39χρονης για ψευδή καταμήνυση, αλλά δεν συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.
eviazoom.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook