​Ο Peter Nygard, ο καναδικής καταγωγής σχεδιαστής ρούχων, που αισίως διανύει την έβδομη δεκαετία της ζωής, υποστηρίζει ότι υποβάλλεται σε θεραπεία αντιστροφής της γήρανσης και καταφέρνει να γυρίζει πίσω το ρολόι του χρόνου.

Ο μεγιστάνας μετακόμισε από το Winnipeg στις Bahamas πριν από χρόνια όπου ίδρυσε μάλιστα εταιρεία βιοτεχνολογίας.

Προσέλαβε τέσσερις επιστήμονες, οι οποίοι εργάζονται πάνω στην τεχνολογία βλαστοκυττάρων, εφαρμόζοντας πάνω του τις θεραπείες τους.

Εντωμεταξύ πρόσφατα οι Μπαχάμες προσάρμοσαν τη νομοθεσία τους έτσι ώστε να επιτρέπεται η λειτουργία κέντρων έρευνας και παροχής θεραπειών με βλαστοκύτταρα.

Όπως σημειώνει ο ίδιος, έρευνα του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι δείχνει ότι γίνεται νεότερος όσο συνεχίζεται η αγωγή. «Με παρακολουθούν και τα στοιχεία των λειτουργιών του οργανισμού μου δείχνουν ότι στην ουσία έχει αντιστραφεί η διαδικασία γήρανσης και γίνομαι νεότερος όσο περνά ο καιρός» δηλώνει ο 70χρονος μεγιστάνας στην εφημερίδα «Bahamas Tribune» και προσθέτει: «Ισως να λαμβάνω περισσότερη θεραπεία με βλαστοκύτταρα από οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο στον κόσμο. Το κάνω εδώ και τέσσερα χρόνια, οπότε είμαι κατά κάποιον τρόπο ζωντανή απόδειξη ότι τα βλαστοκύτταρα πράγματι έχουν αποτέλεσμα».

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook