Ένα 11χρονο αγόρι, το οποίο εξαφανίστηκε την περασμένη εβδομάδα μετά από καβγά που είχε με την μητέρα του, φέρεται ότι μπαινόβγαινε επί 5 ημέρες σε αμαξοστοιχίες του μετρό στη Νέα Υόρκη, προτού βρεθεί από τις αρχές, αναφέρει η εφημερίδα New York Times.

Μετά από έρευνα που ξεκίνησε όταν χάθηκαν τα ίχνη του νεαρού, Καρίμ Γκράντον, συμπεριλαμβανομένων πόστερ που τοιχοκολλήθηκαν στη Νέα Υόρκη, ένας επιβάτης του μετρό εντόπισε τη Δευτέρα το αγόρι και αμέσως επικοινώνησε με τις αρχές.

«Ήταν ένας τεράστιος κόσμος», δήλωσε ο Καρίμ σύμφωνα με την εφημερίδα. «Νόμιζα ότι δεν θα τα κατάφερνα», είπε το 11χρονο αγόρι.

Ο Καρίμ το έσκασε από το σπίτι του την περασμένη Τετάρτη μαζί με ένα φίλο του μετά από ένα έντονο καβγά που είχε με την μητέρα του, Πρέσιους Γκράντον. Στο δρόμο τους προς ένα τοπικό εμπορικό κέντρο, ο Καρίμ χωρίστηκε άθελά του με το φίλο του και χάθηκε στο μετρό.

«Ήθελα να χοροπηδήσω από τη χαρά μου λες και είχα κερδίσει ένα εκατομμύριο δολάρια, μόλις έμαθα ότι ο γιος μου ήταν καλά», δήλωσε η μητέρα του 11χρονου.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook