Μία γυναίκα βρέθηκε μουμιοποιημένη στο αυτοκίνητό της αλλά όλα αυτά τα χρόνια πλήρωνε κανονικά τους λογαριασμούς της. Κάτι ανεξήγητο εκτυλίσσεται στις ΗΠΑ…

Συγκεκριμένα, οι αρχές του Μίσιγκαν πιστεύουν ότι κάποιος χρησιμοποιούσε όλα αυτά τα χρόνια την ταυτότητά της αλλά δεν έχουν καταφέρει ακόμα να λύσουν το μυστήριο.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η νεκρή γυναίκα είναι η Pia Farrenkopf, αλλά θα το επιβεβαιώσουν και από τα οδοντιατρικά της στοιχεία. Το εντυπωσιακό είναι ότι κανείς στη γειτονιά του Πόντιακ στο Μίσιγκαν δεν είχε καταλάβει τίποτα. Για χρόνια οι λογαριασμοί της πληρώνονταν κανονικά, ενώ οι γείτονες δεν είχαν δει κάτι ασυνήθιστο.

Η γυναίκα ταξίδευε συχνά, λένε, και ήταν μοναχική. Μάλιστα ένας από τους γείτονες κούρευε το γκαζόν της για να μην είναι παράταιρο με των άλλων γειτόνων. Κάποια στιγμή ο λογαρισμός της στέρεψε από χρήματα. Οι λογαριασμοί σταμάτησαν να πληρώνονται. Η τράπεζα προσπάθησε να την εντοπίσει αλλά όταν δεν τα κατάφερε κατάσχεσε το σπίτι. Αλλά και πάλι κανείς δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα.

Μέχρι που αυτή την εβδομάδα η τράπεζα έστειλε έναν εργάτη να επιδιορθώσει μια τρύπα στην σκεπή. Μπήκε στο σπίτι και όταν έφτασε στο γκαράζ, είδε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου το πτώμα της γυναίκας.

Το απίστευτο είναι πως οι αρχές πιστεύουν ότι η γυναίκα πέθανε πριν από πέντε χρόνια, αλλά δεν ξέρουν το πώς. Οι αρχές περιμένουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων πριν καταλήξουν στην αιτία θανάτου.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook