Τον πανικό σκόρπισε στους συγχωριανούς του ένας κάτοικος του χωριού Ίσωμα στην Αχαΐα, όταν τσακώθηκε με έναν άλλο και αντάλλαξαν γροθιές, αλλά στη συνέχεια έφυγε και επέστρεψε οπλισμένος για να εκδικηθεί το… αυτοκίνητό του!
Μια οικονομική οφειλή ήταν η αιτία του καβγά που ξέσπασε μέρα- μεσημέρι και δεν άργησε να εξελιχθεί σε… αγώνα πυγμαχίας μεταξύ ενός 41χρονου και ενός 61χρονου. 
Όταν ο πρώτος είδε ότι δεν έβγαινε άκρη με τις γροθιές, αποφάσισε να βάλει μπροστά τα… μεγάλα μέσα! Έφυγε από τον τόπο της συμπλοκής και επέστρεψε κρατώντας μία κυνηγετική καραμπίνα.
Ο 61χρονος είχε ήδη φύγει, αλλά ο ένοπλος βρήκε το αυτοκίνητό του, το οποίο πυροβόλησε τρεις φορές προκαλώντας ζημιές στο παρμπρίζ και το καπό! 
Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για οπλοχρησία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Κατηγορούμενος βρέθηκε και ο συγχωριανός του, αφού στο αυτοκίνητό του οι αστυνομικοί βρήκαν μία μεγάλη λάμα και τον παρέπεμψαν για παράνομη οπλοκατοχή!
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook