Η παρουσιάστρια Μαρίκα Φρούσιο ανέβασε σε μία από τις σελίδες που διατηρεί στο Facebook ένα video στο οποίο «γιορτάζει» στο κρεβάτι της την επιτυχία των «παρτενοπέι».

Η Μαρίκα Φρούσιο είναι διάσημη παρουσιάστρια στην Ιταλία. Εκτός όμως από αυτήν την ιδιότητα, ο κόσμος στην γειτονική χώρα την γνωρίζει και ως φανατική οπαδό της Νάπολι. Είναι τόσο μεγάλη η λατρεία της για την ομάδα που αρκετές φορές... την βγάζει από τα ρούχα της. Κυριολεκτικά..

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής «Uomini e Donne» στην οποία συμμετείχε το βράδυ της Κυριακής, η Φρούσιο πανηγύρισε έντονα το γκολ του Καγεχόν με το οποίο η Νάπολι νίκησε τη Ρόμα και πλησίασε τη 2η θέση της βαθμολογίας της Serie A, ενώ λίγο αργότερα φρόντισε να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο ντόρο γύρω από το όνομά της.

Και αυτό γιατί ανέβασε σε μία από τις σελίδες που διατηρεί στο Facebook ένα video στο οποίο πανηγυρίζει γυμνή στο κρεβάτι της την επιτυχία των "παρτενοπέι", με τα επίμαχα μέρη του σώματός της να κρύβονται από κυκλάκια με το σήμα της Ναπολι!

«Δεν υπάρχουν εφημερίδες σήμερα αλλά ορίστε ένας ένας ξεχωριστός πανηγυρισμός, μόνο για τους τιφόζι της Νάπολι», αναφέρει στο συγκεκριμένο video η εκρηκτική φαν της ομάδας του Ράφα Μπενίτεθ.


protothema.gr