Μετά την επίσημη παρουσίασή τους στο Λας Βέγκας, η Honda ανακοίνωσε πως μπαίνουν στην παραγωγή τα νέα Honda Civic Si Coupe και Sedan, τα οποία αποτελούν πιο σπορτίφ εκδόσεις του Civic, με αισθητικές και μηχανικές διαφοροποιήσεις.

Αναλυτικότερα, το Honda Civic Si Sedan διαθέτει νέους προφυλακτήρες, ανασχεδιασμένο καπό και φτερά, καινούργιους εξωτερικούς καθρέπτες και νέα φανάρια στο πίσω τμήμα, σε σχέση με το «απλό» Civic.

Επίσης, η πιο «αγωνιστική» εκδοχή Si Coupe εξοπλίζεται επιπλέον με πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά, τόσο στο μπροστινό με το νέο σπόιλερ, όσο και στο πίσω μέρος όπου ξεχωρίζει ο νέος διαχύτης που φιλοξενεί τη χρωμιομένη εξάτμιση του ιαπωνικού μοντέλου. Παράλληλα, το μοντέλο «κάθεται» σε 18άρες ζάντες αλουμινίου που τονίζουν τον δυναμικό του χαρακτήρα.

Εσωτερικά, οι νέες αυτές εκδόσεις δεν έχουν ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το συμβατικό αυτοκίνητο, καθώς έχει προστεθεί επιπλέον button εκκίνησης και μια οθόνη πολλαπλών λειτουργιών 7 ιντσών.

\"\"

Σε επίπεδο κινητήρα, τα Honda Civic Si Coupe και Sedan τροφοδοτούνται από έναν 2,4 λτ. 4κύλινδρο κινητήρα i-VTEC, που αποδίδει 207 ίππους και 230 Nm ροπής.

Τέλος, το λανσάρισμα των δύο μοντέλων θα αρχίσει άμεσα από την αμερικανική αγορά, με την τιμή τους να ξεκινά από τα 16.500 ευρώ για το Civic Si Sedan και τα περίπου 16.700 ευρώ για το Civic Si Coupe (οι τιμές βέβαια αφορούν την τοπική αγορά).

\"\"

\"\"

\"\"

autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook