Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι αποχαιρετούν για πάντα την Σεμέλη Θεοδώρα Αντύπα. Το κορίτσι που λίγο πριν κλείσει τα 28 χρόνια του πνιγηκε στην πισίνα του Κολυμβητηρίου \”Πεπανός\” στην Πάτρα, μετά από μοιραία βουτιά.

Η κηδεία της θα γίνει στις 14.00 το μεσημέρι στην Καισαριανή. Στα αίτια που οδήγησαν την κοπέλα σε πρόωρο θάνατο, περισσότερο φως θα ρίξει η τοξικολογική εξέταση τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται σε περίπου ενάμιση μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψαν ευρήματα πνιγμού και ορισμένα άλλα, για τα οποία όμως δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με σαφήνεια αν δεν ολοκληρωθούν και εξετάσεις.

\"ΦΩΤΟ
ΦΩΤΟ από thebest.gr
\"ΦΩΤΟ
ΦΩΤΟ από patrastimes.gr
Την ίδια ώρα τα σενάρια για τα αίτια του θανάτου της είναι πολλά και φαίνεται να συζητείται έντονα αυτό που σχετίζεται με μια ίωση που την ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα και οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η κοπέλα εξακολουθούσε να γυμνάζεται , παρά το γεγονός ότι ήταν ασθενής.

\’\’Καλό ταξίδι Σταλίτσα μου\’\’ – Λουλούδια και κεριά στο κολυμβητήριο
\’\’Η Σταλίτσα κάποτε έφυγε για τον μεγαλύτερο αγώνα της, εκεί που όλοι είναι νικητές….Καλό ταξίδι \’\’Σταλίτσα\’\’ μου. Αυτά έγραψε, μεταξύ άλλων, όπως αναφέρει το gnomip.gr, σε ένα σημείωμα στην 27χρονη Σέμελη Θεοδώρα Αντύπα, ο φίλος της που κολυμπούσαν και προπονούνταν μαζί κάθε μέρα. O ίδιος άφησε ένα κεράκι και λίγα λουλούδια, δίπλα στην πισίνα του Α. Πεπανός.
\"ΦΩΤΟ
ΦΩΤΟ από thebest.gr
\”Την είδανε στον βυθό. Σε μισό λεπτό πέθανε\” λέει στο thebest.gr φανερά συγκλονισμένος ο Πρόεδρος του ΠΕΑΚ Παναγιώτης Κογκόλης για την άτυχη κοπέλα. \”Είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός, δεν ξέρουμε ακόμη τους λόγους που οδήγησαν την κοπέλα στον θάνατο. Περιμένουμε την απάντηση του ιατροδικαστή. Ήταν πρώην αθλήτρια του ΝΟΠ και πολύ έμπειρη. Την γνώριζαν οι περισσότεροι στο \”Πεπανός\”. Είχε βγάλει κάρτα με το κοινό. Την είδε ο προπονητής της μαζί με έναν άλλον προπονητή.\” λέει ο κ. Κογκόλης…

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook