«Ξεχνάτε το πρότυπο του ιδανικού άντρα που έδινε ο Κωστόπουλος; Το 25ποντο»!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, ο Δήμος Βερύκιος ξέσπασε για την κριτική που δέχτηκε μετά τα σχόλια που έκανε ο ίδιος μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή για τη σεξουαλικότητα του Αύγουστου Κορτώ.

«Ποιο είναι το παράδοξο;», αναρωτήθηκε ο Δήμος Βερύκιος και εξήγησε: «Μου την έπεσαν οι λεγόμενοι straight, ο Κωστόπουλος, ο Λιάγκας, η Ζωίτσα η Λάσκαρη, η Έλενα η Ακρίτα. Να βγαίνει μπροστά στην κάμερα… ποιος… ο Κωστόπουλος και να κάνει ότι αναγούλιασε; Έπαθε αναγούλα ο Κωστόπουλος; Μην τρελαθούμε! Τέτοιου είδους συμπεριφορές θεωρώ ότι ανήκουν μόνο στο θέατρο και πουθενά αλλού».

Ο δημοσιογράφος επιτέθηκε στον Πέτρο Κωστόπουλο αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πολλά παιδιά από την επαρχία έτρεχαν στους σεξολόγους γιατί έβλεπαν ότι το ανδρικό πρότυπο που προέβαλε ο Κωστόπουλος από τα περιοδικά του ήταν διαφορετικό από αυτό που έβλεπαν όταν μεγάλωναν στην εφηβεία. Ξεχνάτε το πρότυπο του ιδανικού άντρα που έδινε ο Κωστόπουλος; Το 25ποντο! Αν ήσουν 16 – 17 πόντους υστερούσες»!

Ο Δήμος Βερύκιος μίλησε και για τα σίριαλ της Έλενας Ακρίτα, ενώ για τον Γιώργο Λιάγκα είπε: «Ξέχασε ο Λιάγκας τι είχε πει για τον Σεργουλόπουλο λίγο πριν; Αφού έχει υποστεί όλο αυτή τη φασαρία, έρχεται να τα βάλει μαζί μου»;

zappit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook