Κάλεσμα ενότητας και συνεργασίας προς όλους τους δημότες απευθύνει με κείμενό του ο υποψήφιος Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Γιάννης Σέγκος:

"Οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές που πλησιάζουν, θα διεξαχθούν , όπως διαφαίνεται μέχρι τώρα, σε ένα πρωτοφανές για τη πατρίδα μας πολιτικό περιβάλλον, συνέπεια της οικονομικής αλλά και κοινωνικής κρίσης που διέρχεται ο τόπος.

Το γεγονός αυτό όμως, μπορεί και πρέπει , να ανακατευθύνει τις προτεραιότητες όλων προς όφελος των τοπικών κοινωνιών. Πρέπει να προάγει την συνεργασία μεταξύ των υγειών δυνάμεων της κοινωνίας , στη βάση της εξυπηρέτησης των συμφερόντων των πολιτών και της ανάπτυξης του τόπου, που οφείλει να εκπροσωπεί η τοπική αυτοδιοίκηση και όχι στη βάση της εξυπηρέτησης συμφερόντων αποκομμένων από το σύνολο της κοινωνίας.

Στις δύσκολες αυτές μέρες , η υποχρέωση όλων των υγιών δημοκρατικών δυνάμεων του Δήμου μας, είναι να βρεθούμε ενωμένοι απέναντι στα προβλήματα.

Είναι υποχρέωση όλων μας να μην αφήσουμε παλιές συνήθειες και πρακτικές να επηρεάσουν την προσπάθεια μας. Είναι υποχρέωση όλων μας να σταθούμε απέναντι στο σύγχρονο σαράκι κάθε προσπάθειας και πρωτοβουλίας , τον κομματισμό, που τις τελευταίες δεκαετίες κατατρέχει και διαλύει όλες τις συλλογικές προσπάθειες .

Τα πολιτικά και κοινωνικά γεγονότα των τελευταίων ετών , μας έχουν κάνει όλους σοφότερους και εμπειρότερους , ώστε να εμποδίσουμε να συμβούν στο δήμο μας , παρόμοιες καταστάσεις . Έχουμε χρέος όλοι οι πολίτες να αποδείξουμε , σε εμάς τους ίδιους , στις οικογένειες μας , στους συμπολίτες μας , ότι είμαστε άξιοι της εμπιστοσύνης τους . Ότι είμαστε άξιοι των περιστάσεων .

Ο συνδυασμός του οποίου ηγούμαι, ΄΄ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ΄΄, ένας καθαρά διακομματικός, ανεξάρτητος, αυτοδιοικητικός συνδυασμός , που προσπαθεί να συνενώσει όλους τους συμπολίτες μας απ’ όλους τους κομματικούς χώρους του συνταγματικού τόξου, κάνει ανοικτό κάλεσμα σε όλους τους δημότες του Δήμου Χερσονήσου, ζητώντας τη στήριξη ανθρώπων και όχι την στήριξη κομματικών ή άλλων μηχανισμών, απ΄ όπου κι αν προέρχονται.

Ο κοινός μας στόχος είναι η καταγραφή και αντιμετώπιση των προβλημάτων του δημότη καθώς και η ανάπτυξη του τόπου μας και σε καμίαπερίπτωση η καταγραφή δυνάμεων στο όνομα του οποιουδήποτε, διαδικασία που έχουν ήδη απορρίψει οι τοπικές κοινωνίες και δεν έχει θέση στην προσπάθειά μας.

Η πορεία δεν θα είναι εύκολη, καθώς υπάρχουν βαθειά ριζωμένες καθεστωτικές νοοτροπίες, όμως τίποτε στη ζωή πραγματοποιείται χωρίς βούληση, προσπάθεια και πράξεις. Έχω βαθειά μέσα μου την πεποίθηση ότι θα καταφέρουμε, ίσως όχι ν’ αλλάξουμε τον κόσμο, αλλά σίγουρα ν΄ ακολουθήσουμε την πορεία προς το στόχο μας!!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΓΚΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ"