Από δύο ήττες (και δύο νίκες στα χαρτιά) προέρχεται ουσιαστικά ο Κισσαμικός, που καλείται να... σηκώσει κεφάλι στην έδρα της Πεύκης.

Η αθηναϊκή ομάδα δεν αποχώρησε τελικά από το πρωτάθλημα, αφού οι ποδοσφαιριστές της αποφάσισαν να... κυνηγήσουν όσες ελπίδες έχουν για να... σώσουν μια χρονιά, που ξεκινούσε με πρωταγωνιστικές βλέψεις. 

Για το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής (16/03) μίλησε στη σελίδα της Χανιώτικης ομάδας ο προπονητής Σπύρος Μπαξεβάνος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Προερχόμαστε ουσιαστικά από δύο ήττες στη σειρά, αφού πήραμε μία νίκη χωρίς αγώνα την προηγούμενη εβδομάδα. Πρέπει να αντιδράσουμε άμα θέλουμε να βλέπουμε πιο αισιόδοξα τη συνέχεια του πρωταθλήματος και να "χτυπήσουμε" με όλες μας τις δυνάμεις το παιχνίδι. Η Πεύκη έχει καλή ομάδα και οι παίκτες της θέλουν να αποδείξουν από την πλευρά τους κάποια πράγματα. Αν θέλουμε να είναι πιο αισιόδοξα τα πράγματα για εμάς πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι».

Η προετοιμασία για το ματς

Ο τραυματίας Τσικουδάκης δεν υπολογίζεται για το ματς από τον τεχνικό του Κισσαμικού, αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. 

Η επίσημη ενημέρωση:

«Με την προπόνηση της Πέμπτης (13/03) συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας, για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Α.Ο. Πεύκης (16/03, 15.00).
Ο Ψαράκης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση, ενώ αντίθετα κανονικά συμμετείχε ο Μπάτζιο, που ήταν κλινήρης τις προηγούμενες ημέρες.
Για τη σημαντική αναμέτρηση δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Τσικουδάκης. 
Διαιτητής ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την Αρκαδία, με βοηθούς από την ίδια Ένωση τους Δημήτρη Βεργέτη και Κυριάκο Γκριτζέπη».