Ο σύντροφος της πρωθυπουργού της Αυστραλίας Τζούλια Γκίλαρνt, Τιμ Μάθισον, θέλει να την παντρευτεί.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν έχει συζητήσει ακόμα το θέμα μαζί της. Έτσι κατέληξε σε μια πρωτότυπη ιδέα. Έκανε πρόταση γάμου στην καλή του μέσω του Τύπου!

Σε συνέντευξή του, που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Χέραλντ Σαν (Herald-Sun) o κ. Μάθισον δηλώνει πως θέλει να κάνει πρόταση γάμου στην κα Γκίλαρντ αλλά δεν βιάζεται.

\”Για την ώρα περνάμε καλά. Είμαστε και οι δυο ικανοποιημένοι από την σχέση μας και δεν θέλουμε να μπούμε σε καλούπια. Ελπίζω όμως όταν κάποια μέρα θα την ζητήσω σε γάμο να μου απαντήσει θετικά\” είπε ο κ. Μάθισον.

\"\"

Ο κ. Μάθισον, πρώην κομμωτής, είναι Αγγλικανός και εκκλησιάζεται τακτικά ενώ η κα Γκίλαρντ δηλώνει άθεη.

Όπως εξήγησε, τη γνώρισε στο κομμωτήριο όπου εργαζόταν αλλά δεν ήταν πελάτισσά του. Στη συνέντευξή του αναφέρει ότι δεν συζητά μαζί του τις πολιτικές της κινήσεις και προσθέτει ότι ήταν \”έξω από τα νερά του\” όταν συνοδεύοντας την πρωθυπουργό παρευρέθηκε στον πρόσφατο πριγκιπικό γάμο του Ουίλιαμ και της Κέϊτ.

\”Πήρα και μια ποδοσφαιρική φανέλα και την πρόσφερα στον πρίγκιπα Κάρολο ο οποίος την δέχθηκε με χαρά και όταν συστηθήκαμε μου είπε: Δηλαδή είσαι κάτι σαν το Ντένις Θάτσερ..\”

Ο κ. Μάθισον συζήτησε και για την κόρη του Στάσι που φωτογραφήθηκε με μαγιό και τατουάζ για ένα περιοδικό το οποίο κυκλοφόρησε παραμονές των εκλογών με τίτλο: \”Η θετή κόρη της Γκίλαρντ ξεγυμνώνεται\”.

\”Η Στάσι είναι 36 ετών και ώριμο κορίτσι. Παραδέχεται πως η φωτογράφισή της ήταν λάθος\” σημείωσε ο κ. Μάθισον.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook