Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων συνεχίζει τον 3ο Κύκλο Διαλέξεων και Συζητήσεων με γενικό τίτλο: «ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ: ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ & ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ» που αφορά στην ανάδειξη και αντιμετώπιση των διαφόρων προβλημάτων και θεμάτων που αντιμετωπίζει η νεολαία μας, στο Σχολείο αλλά και στο πλαίσιο της κοινωνίας μας γενικότερα.

Οι διαλέξεις θα δοθούν από ειδικούς επιστήμονες και απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς, γονείς, αλλά και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο πολίτη. Μετά από κάθε διάλεξη θα ακολουθεί ερωτήσεις και συζήτηση.

Το πρόγραμμα του 3ου Κύκλου Διαλέξεων και Συζητήσεων για την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 (ώρα 19:30 – 21:30) έχει ως εξής:

19:30 – 19:45 Χαιρετισμοί

19:45 - 20:45 «Μαθησιακές Δυσκολίες και Προβλήματα συμπεριφοράς: Τρόποι αντιμετώπισης. Μελέτη περίπτωσης»
Εισηγήτριες:
- Αικατερίνη Βενιανάκη, (PhD), Προϊσταμένη ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Χανίων
- Ζαχαρένια Μαυράκη, (MSc), Κλινική Ψυχολόγος ΚΕ.Δ.Δ.Υ.
Χανίων

20:45 – 21:00 Συζήτηση - Ερωτήσεις

Διοργάνωση: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Δ/νση Π/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Δ/νση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Π/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Δ/θμιας Εκπαίδευσης Χανίων, Κ.Ε.Δ.Δ.Υ Ν. Χανίων.

Συντονισμός εκδήλωσης: Κατερίνα Ζομπανάκη, Προϊσταμένη του Τμήματος Δια Βίου Μάθησης, Παιδείας και Απασχόλησης της Π.Ε. Χανίων.