Καλεσμένη βρέθηκε, σήμερα Πέμπτη 13 Μαρτίου, η Βασιλική Τρουφάκου, ή αλλιώς «Μυρτώ» από το «Κάτω Παρτάλι» στην εκπομπή «Πρωινό mou» και μίλησε για την συμμετοχή της στο επιτυχημένο σίριαλ, για την προσωπική της ζωή, την οικογένεια της και τις σπουδές της.

Αν και η ηθοποιός δεν ήθελε καθόλου να μιλήσει για τα προσωπικά της, ο Πέτρος Κωστόπουλος θέλησε να επιμείνει και της είπε ότι τα ζώδια και η Βίκυ Παγιατάκη λένε ότι οι δίδυμοι θέλουν τους άγριους άνδρες.

Τότε εκείνη απάντησε: «Η Βίκυ είπε ότι ενδεχομένως μπορεί να μου αρέσουν οι πιο δυναμικοί άνδρες και μετά να γίνουν λίγο πιο ήρεμοι μαζί μου!»

Στη συνέχεια μίλησε για μια μεγάλη σχέση που είχε και πως ήταν εκείνος: «Αυτός ήταν πιο ήρεμος άνθρωπος. Ήταν δίπλα μου υποστηρικτικός. Λιγότερο νευρικός και ανήσυχος».

Όσο για την οικογένειά της και τις σπουδές της, ο μπαμπάς της ήταν χημικός και η μαμά της μαθηματικός και εκείνη από μικρή κρατούσε μια βούρτσα και χόρευε στον καθρέφτη! Πέρασε στο Πολυτεχνείο Πολιτικός Μηχανικός αλλά δεν έχει πάρει ακόμα πτυχίο!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

govastileto.gr