Μία απίστευτη είδηση που μοιάζει βγαλμένη από παρανοϊκή ταινία τρόμου. Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι μετά από έφοδο της αστυνομίας και φρικιαστικά ευρήματα.

Η αστυνομία συνέλαβε 11 άτομα και έκλεισε το εστιατόριο ξενοδοχείου όταν ανακάλυψε δύο ανθρώπινα κεφάλια τυλιγμένα σε σελοφάν.

Το απίστευτο αυτό ρεπορτάζ του μεγάλου σε αναγνωσιμότητα νιγηριανού tabloid Osun Defender, αναδημοσιεύει η Independent σοκάροντας την κοινή γνώμη με ένα θέμα το οποίο για πολλούς στη σύγχρονη εποχή, ανήκει στη σφαίρα της νοσηρής φαντασίας: τον κανιβαλισμό. Εν προκειμένω και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν λάμβανε χώρα στην άγρια ζούγκλα, αλλά στο μενού του εστιατορίου ενός ξενοδοχείου στην πόλη Ανάμπρα της Νιγηρίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται τις τοπικές αρχές, αλλά και αυτόπτες μάρτυρες, το ανθρώπινο κρέας σερβιριζόταν σαν ακριβό έδεσμα και υπήρχε ακόμα και στο μενού.

Οι αρχές εκτός από τα μακάβρια ευρήματα, ανακάλυψαν επίσης, αποθηκευμένα όπλα και κινητά τηλέφωνα. Σε μία ιστορία που κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι μπορεί να συνέβη στ' αλήθεια.

iefimerida.gr