Την υποψηφιότητά του για το δήμο στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης. Με ανανεωμένη και διευρυμένη η παράταξη ο δήμαρχος ζητά εκ νέου την εμπιστοσύνη των δημοτών.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

\”Φίλες και Φίλοι,

Οι συνεργάτες μου και εγώ καταφέραμε σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία να δουλέψουμε συστηματικά και αποτελεσματικά καθ’ όλη τη διάρκεια της 3ετούς θητείας που διανύουμε, πετυχαίνοντας: 1. Την οικονομική σταθερότητα και λειτουργικότητα του Δήμου. 2. Να είμαστε δίπλα στο δημότη και τις ανάγκες του. 3. Να εκπονήσουμε τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό μας και να αρχίσουμε να υλοποιούμε εντατικά το μεγάλο μας όραμα για την ανάπτυξη του τόπου μας, μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ, Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς και άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων.

Αυτά βέβαια όλα τα πετύχαμε διότι είχαμε άριστη συνεργασία με όλους τους αιρετούς στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και όλους τους προέδρους και τοπικούς συμβούλους των τοπικών κοινοτήτων του δήμου μας, ανεξαρτήτως παρατάξεων.

Δημιουργήσαμε και δουλέψαμε αποτελεσματικά μακριά από κομματικές αγκυλώσεις με μοναδικό σκοπό την προσφορά και την δημιουργία στον τόπο μας.

Όλοι εμείς λοιπόν αλλά και πολλοί άλλοι ακόμα που πλαισιώνουν τις καθαρές αυτοδιοικητικές μας θέσεις, ανεξαρτήτως κομματικών καταβολών, διεκδικούμε εκ νέου την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας, ώστε από κοινού να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το μεγάλο έργο που αρχίσαμε και που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Όλοι μαζί ενωμένοι, εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και σύμβουλοι τοπικών κοινοτήτων, ενεργοί πολίτες αυτή την περίοδο σχεδιάζουμε το νέο πρόγραμμά μας με μοναδικό στόχο την συνέχιση των μικρών και μεγάλων παρεμβάσεων στον Δήμο μας.

Η παράταξη «ΒΙΑΝΝΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» ανανεωμένη, ενωμένη, και διευρυμένη θα είναι παρούσα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Οι υπογράφοντες που στηρίζουν την Αυτοδιοικητική παράταξη «ΒΙΑΝΝΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»

Σταυρακάκης Μηνάς
Γιαμαλάκης Νικητας
Συγγελάκης Αριστομένης
Μαργαριτάκης Εμμανουήλ
Προεστάκη Γλυκερία
Ανδρουλάκης Δημήτριος
Ψαράκης Ιωάννης
Βασιλάκης Αντώνιος
Ψαρολογάκης Εμμανουήλ
Αλεξανδράκης Εμμανουήλ
Στεφανάκης Χαρίδημος
Περογιαννάκης Γεώργιος
Σταματουλάκης Εμμανουήλ
Βασιλάκης Ιωάννης
Ηλιάκης Εμμανουήλ
Τσαγκαράκης Κωνσταντίνος
Αγαπουλάκης Εμμανουήλ
Θεοδωσάκης Νικόλαος
Κουναλάκης Ιωάννης
Στυλιάρα Αικατερίνη
Πνευματικάκης Ιωάννης
Ζερβουδάκη Σοφία
Κονδυλάκης Εμμανουήλ
Λουλάκης Πολυχρονης
Πετράκης Δημήτριος
Κενδριστάκης Ιωάννης
Μπουμπάκης Εμμανουήλ
Καρπαθάκης Χαράλαμπος
Καργιολάκης Εμμανουήλ
Σταυρακάκη Ελένη\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook