Για μία εβδομάδα πριν τον τελικό η Σπάθα έκανε προπονήσεις στο Μάλεμε, αφού της το παραχώρησε ο Πλατανιάς, σε ένα διάστημα που φιλοξενούνταν στις εγκαταστάσεις και ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Η κυπελλούχος Χανίων με ανακοίνωσή της ευχαριστεί θερμά τη Χανιώτικη ΠΑΕ για την παραχώρηση του Μάλεμε και της εύχεται να παραμείνει στη Super League.
Αναλυτικά:

«O Πρόεδρος, το Δ.Σ., ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΣ ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ θέλουν να ευχαριστήσουν μέσα από την καρδιά τους την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ,  τον Πρόεδρο κ. Στέλιο Βαρουξάκη, το Δ.Σ. και ιδιαίτερα τον Γ. Αρχηγό κ. Δημήτρη Μαθιουλάκη, για την παραχώρηση και φιλοξενία της ομάδας μας στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο ΜΑΛΕΜΕ, για μια εβδομάδα, ώστε να προετοιμαστεί η ομάδα μας για τον αγώνα του τελικού.

Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Κώστα Σαριδάκη, τον υπεύθυνο των εγκαταστάσεων για την άψογη φιλοξενία του και για την όλη του βοήθεια και εξυπηρέτηση προς την ομάδα μας όλες αυτές τις ημέρες. Όπως επίσης και στον Λισύμαχο Μπαξεβανίδη που ήταν πάντα κοντά μας και σε ό,τι θέλαμε σ\’ όλες τις προπονήσεις.

Τέλος ευχόμαστε στην ομάδα του ΠΛΑΤΑΝΙΑ καλή επιτυχία στα παιχνίδια ως το τέλος του πρωταθλήματος και ευχή όλων να καταφέρει να παραμείνει στην SUPER LEAGUE.

                                                                                                          Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                              Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΜ.ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΚΗΣ                                                                                     Α.ΠΟΡΦΥΡΑΚΗΣ»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook