Τελευταία ενημέρωση 15:30

Έκρυθμη είναι η κατάσταση έξω από το γήπεδο του ΟΦΗ, όπου ομάδες οπαδών της Ηρακλειώτικης ομάδας έχουν ξεκινήσει πετροπόλεμο με τις ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Πέντε αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο τραυματισμένοι ενώ απάντησαν με ρίψη χημικών.

Στο μεταξύ η αποστολή  του ΠΑΣ Γιάννενα έφτασε πριν απο λίγο στο γήπεδο «Θ.Βαρδινογιάννης», συνοδευόμενη απο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και υπο τις αποδοκιμασίες των οπαδών του ΟΦΗ.

Υπο αστυνομικό κλοιό το Ηράκλειο

Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ σήμερα στο Ηράκλειο, όπου στις 5:15 το απόγευμα, ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί στο Γεντί Κουλέ τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ένα παιχνίδι, χωρίς μεγάλη βαθμολογική αξία κυρίως για την ομάδα των φιλοξενούμενων, αφού ήδη έχει ήδη πάρει το εισιτήριο για την Σουπερ Λίγκα, ενώ η ομάδα των κρητικών, 8α κυνηγήσει την νίκη.

Μία νίκη, που θα επιτρέψει στον ΟΦΗ να μπει με πλεονέκτημα στα play – off. Το Ηράκλειο θυμίζει από χθες -οπότε και έφτασε η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννενα, κάτω από άκρα μυστικότητα- σαν οχυρωμένο φρούριο, αφού τις δύο ομάδες χωρίζει μία διαμάχη, που ξεκίνησε στα μπαράζ, το 2001, στην ρόδο.

Ένα παιχνίδι, που συνδυάστηκε με τον υποβιβασμό των Ηπειρωτών, αλλά και τον τραυματισμό φιλάθλων του Πας Γιάννενα.

Η διαμάχη συνεχίστηκε τον Γενάρη, στα Γιάννενα, με τον τραυματισμό του Κρητικού τερματοφύλακα, Βεζυρίδη, από οπαδό του Πας Γιάννενα, ο οποίος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα.

Αν και η διοίκηση και οι Οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ απευθύνουν έκκληση στους φιλάθλους της Κρητικής ΠΑΕ να μην σημειωθούν ευτράπελα, η αστυνομική δ/νση Ηρακλείου έχει λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας τόσο εντός του γηπέδου \”Θ.Βαρδινογιάννης\” όσο και σε κά8ε γωνιά της πόλης.

\’Ηδη από χθες, βρίσκονται στο Ηράκλειο 2 διμοιρίες των ΜΑΤ από την Αθήνα, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις από το Ηράκλειο θα ενισχυθούν από διμοιρίες των Χανίων, του Ρεθύμνου και του Λασιθίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook