Ακόμα δύο ανακοινώσεις με ευχαριστίες εξέδωσε η Σπάθα.

Αναλυτικά:

«O Πρόεδρος, το Δ.Σ.,  ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΣ ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ θέλουν να ευχαριστήσουν τον ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ και τον Δήμαρχο Χανίων κ. Σκουλάκη Εμμανουήλ για την παραχώρηση του γηπέδου ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ για την διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου ΧΑΝΙΩΝ.

Τον πρόεδρο της ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ και αντιπρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βούρβαχη Γιώργο και το Δ.Σ. της ΕΠΣ για την άψογη διοργάνωση του τελικού κυπέλλου που για ακόμη μια χρονιά έγινε στο γήπεδο-στολίδι του νομού μας στα ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ και για την προσφορά των εσόδων του αγώνα προς φιλανθρωπικό σκοπό.

Τον πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών Χανίων κ. Γιαννακάκη Παναγιώτη και το Δ.Σ. του συνδέσμου για την δική τους συμβολή στην άψογη διοργάνωση του τελικού. Όπως και την τετράδα διαιτητών του αγώνα κ. Κασσελάκη κ. Σώμη κ. Πετεινάτο και κ. Μπερτάκη για την άριστη διαιτησία τους.

Τον Δήμαρχο ΠΛΑΤΑΝΙΑ κ. Μαλανδράκη Ιωάννη, το Δ.Σ. και τον αντιδήμαρχο κ. Μαλακωνάκη Ιωάννη για την διαχρονική τους προσφορά προς την ομάδα μας και την αμέριστη συμπαράσταση και εξυπηρέτηση τους σε ό,τι θέματα έχουμε ζητήσει την βοήθεια τους. Επίσης τον δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Πλατανιά και πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης του ξενώνα ΔΙΚΤΥΝΑ στο ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ κ. Σημαντηράκη Πολυχρόνη για την παραχώρηση και την φιλοξενία στο εστιατόριο του ξενώνα για το τραπέζι της ομάδας μας μετά τον τελικό. Όπως να ευχαριστήσουμε και το προσωπικό του ξενώνα για την άψογη εξυπηρέτηση και φιλοξενία του. 

Στην ομάδα του ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥ να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας για την συμμέτοχη του στο τελικό κυπέλλου και να ευχηθούμε να εκπληρώσει τους στόχους του στο πρωτάθλημα.

Ακόμα να ευχαριστήσουμε όλα τα φίλα σωματεία για τις συγχαρητήριες ανακοινώσεις τους για την ομάδα μας και να ευχηθούμε σ' όλες τις ομάδες να πετύχουν τους στόχους τους και πάντα να έχουν επιτυχίες και υγεία.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σ' όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον τελικό αλλά ένα παραπάνω στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας για την συγκλονιστική του παρουσία και υποστήριξη της ομάδας μας.

                                                                                                                                                                              ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΜ. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΚΗΣ                                                         Α. ΠΟΡΦΥΡΑΚΗΣ»


«O Πρόεδρος, το Δ.Σ.,  ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΣ ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ θέλουν να ευχαριστήσουν τον κ. ΔΡΙΚΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ και το κατάστημα ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΠΟΡ και για την ΙΔΕΑ των συλλεκτικών εμφανίσεων του τελικού κυπέλλου και για την χορηγία αυτών. Ήταν πράγματι κάτι το πρωτοποριακό και τον ευχαριστούμε που αυτό έγινε στην ιστορική μέρα για την ομάδα μας.


                                                                                                                                                               ΣΤΑΥΡΟ Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                                                   Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΕΜ. ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΚΗΣ                                                                                                                      Α.ΠΟΡΦΥΡΑΚΗΣ»Flashnews.gr