Τους πέντε υποψηφίους συμβούλους στη Δημοτική Κοινότητα Ροδιάς, παρουσίασε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης. Πρόκειται για τους:
· Λεβεντάκη Εμμανουήλ του Ιωάννη
· Ρεράκη Γεώργιο του Εμμανουήλ
· Σταματάκη Αγάπη του Κων/νου
· Σταματάκης Αντώνιος του Βασιλείου
· Στρατάκης Ιωάννης του Ανδρέα 
Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά, παρουσιάζουμε σήμερα του υποψηφίους της δημοτικής κοινότητας της Ροδιάς. Πρόκειται για ανθρώπους έντονα ευαισθητοποιημένους με τα κοινωνικά θέματα, δραστήριους και καταξιωμένους στην τοπική κοινωνία, που έχουν τη δυνατότητα και την όρεξη να δουλέψουν για τον τόπο. 
Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η συμμετοχή τους στα κοινά. μόνο οφέλη θα έχει όχι μόνο για τη Ροδιά, αλλά και για το δήμο μας γενικότερα. Όπως είναι γνωστό και στη Ροδιά, σε αυτόν τον πανέμορφο οικισμό, το έργο της δημοτικής αρχής είναι πολύπλευρο και σημαντικό, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ποιότητας ζωής με τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών που έλειπαν από την περιοχή. 
Οι βάσεις έχουν μπει, πολλά από τα έργα έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης, έχουμε όμως ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε και η συμμετοχή των τοπικών συμβούλων σε αυτά, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην κοινή προσπάθεια συνέχισης του έργου μας στο Μαλεβίζι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook