Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14/3/14 η εθελοντική αιμοδοσία στο Σίσι, που διοργανώθηκε από τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Σισίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μιλάτου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βραχασίου, στο χώρο των γραφείων του Αναπτυξιακού στο δημοτικό χώρο στάθμευσης.

Το συνεργείο αιμοδοσίας από το Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου αυτή τη φορά συγκέντρωσε 15 φιάλες αίματος για την τράπεζα αίματος των συλλόγων της περιοχής μας, ενώ υπήρξαν και πολλοί εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος των πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής που προσφέρει φιάλες αίματος σε όλους τους κατοίκους που το έχουν επείγουσα ανάγκη, ενώ υπάρχει τριμελής επιτροπής διαχείρισης (Γ. Μανουσάκης, Αγγ. Σουλαδακη, Μιχ. Σφακιανάκης) που φροντίζει για τις σχετικές διαδικασίες.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των πολ. συλλόγων Βραχασίου, Σισίου και Μιλάτου ευχαριστούν θερμά το ιατρικό, νοσηλευτικό και εργατικό προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου για τη συνεργασία, όπως επίσης και το Νοσοκομείο Κ.Υ. Νεάπολης που παραχώρησε το ειδικό όχημα που διαθέτει και τον οδηγό.

Επόμενη αιμοδοσία στην περιοχή προγραμματίζεται για το Φθινόπωρο στο Βραχάσι.