Εμφύλιος \”πόλεμος\” έχει ξεσπάσει στον Ηρόδοτο ανάμεσα σε παίκτες και διοίκηση λόγω της αποχής των ποδοσφαιριστών από την προπόνηση, με ανακοινώσεις διοίκησης και παικτών.

Οι παίκτες του Ηροδότου έκαναν αποχή από τις προπονήσεις λόγω μεγάλων οφειλών που δεν τους έχουν καταβληθεί από τη διοίκηση.

Με ανακοίνωση της η διοίκηση υποστηρίζει ότι έχει καταβληθεί σημαντικό ποσό τον οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές, ενώ οι ίδιοι οι παίκτες με άλλη ανακοίνωση τη διαψεύδουν. 

Πιο αναλυτικά:

 Η ανακοίνωση της διοίκησης του Ηροδότου:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο, περί αποχής των ποδοσφαιριστών του Π.Α.Σ.Α. Ηρόδοτος από τις προπονήσεις της ομάδας, λόγω οικονομικών προβλημάτων, γνωρίζουμε τόσο σε εσάς όσο και στους φιλάθλους της ομάδας ότι, παρά τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες, με βάσει τα στοιχεία που διαθέτουμε και τα οποία είναι στη διάθεσή σας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, έχει ανταποκριθεί σε μεγάλο βαθμό στις υποχρεώσεις της και προς τους ποδοσφαιριστές και προς τρίτους».

Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών:

«Εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών, θέλουμε να πούμε ότι εμείς έχουμε υπηρετήσει το σύλλογο και με το παραπάνω και αυτό αποδεικνύεται με την πορεία της ομάδας και τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα.

Διαψεύδουμε την ανακοίνωση της διοίκησης. Αν ήταν σωστοί απέναντί μας δεν θα προχωρούσαμε σε αποχή από τις προπονήσεις της ομάδας.

Να ξέρετε ότι πολλοί ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα και περιμένουμε από τη διοίκηση να τηρήσει τις υποσχέσεις που μας είχε δώσει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook