Ο προπονητής του ΟΦΗ Ρικάρντο Σα Πίντο σε δηλώσεις του σχετικά με το παιχνίδι του Σαββάτου(15/3)  με τον Απόλλωνα στάθηκε στο γεγονός ότι πρώτος στόχος της ομάδας είναι να «κλείσει» μια και καλή την υπόθεση παραμονή.

Κάτι που σημαίνει ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι πρέπει να πάρουν τους τρεις βαθμούς ώστε να μπορούν μετά με καλύτερη ψυχολογία έχοντας "κλειδώσει" την παραμονή, να παίξουν με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη 19/3 για το Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πορτογάλου τεχνικού:

Για την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής: 

«Ήμασταν άτυχοι.

Ξέραμε ότι ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος.

Έχει πραγματοποιήσει αρκετά καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Ελπίζω η κακοτυχία μας να μην συνεχιστεί και να είμαστε τυχεροί με τον Απόλλωνα.

Ξέρουμε τη σημασία αυτού του παιχνιδιού, θέλουμε τη νίκη για να φτάσουμε στον πρώτο στόχο, αλλά ο Απόλλων είναι δύσκολη ομάδα.

Έχει πολύ καλούς παίκτες όπως ο Πετρόπουλος, χρειάζονται επίσης τους βαθμούς και έχουν αρκετά καλούς αμυντικούς και μέσους.

Πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί, τώρα όλοι ψάχνουν τους βαθμούς και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και να παλέψουμε για τη νίκη.

Είναι ένας τελικός και τα παιδιά αξίζουν την παραμονή».

Για το αν θα υπάρχει στο μυαλό των παικτών και το Κύπελλο: 

«Το ξέρουμε αυτό.

Στην ομάδα μας σκεφτόμαστε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί αυτός είναι ο στόχος μας, η παραμονή και όχι το Κύπελλο, αλλά και εκεί θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».