Eίναι πανέμορφη, με «εκρηκτικό» επώνυμο, ενώ πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση που αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς! Η «Ελενίτσα», που ταλαιπωρεί τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη, είναι στην πραγματικότητα μια 25άχρονη που διδάσκει στο Πολυτεχνείο, ασχολείται με ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα και θα μπει στο δυναμικό μιας πολύ μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας. Οι όμορφες μπορούν να είναι και πανέξυπνες!

\"\"

\"\"

Απολαμβάνει να κάνει φωτογραφίσεις και διαφημίσεις. Στην αρχή ξεκίνησα μόνη της ως χόμπι, αλλά επειδή ήθελε οργάνωση και τρέξιμο, κατέληξε σε πρακτορείο.

Η Χριστίνα, έχει τελειώσει το Πολυτεχνείο, ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών. Αφού τελείωσε, ξεκίνησε το διδακτορικό της στο εργαστήριο όπου έκανα και τη διπλωματική της. Το κομμάτι της δουλειάς έχει να κάνει με ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα και κάποια ελληνικά συμβουλευτικά. Τώρα ασχολείται με με ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα και κάποια ελληνικά συμβουλευτικά, ενώ σε λίγο καιρό, ξεκινά σε μια πολυεθνική εταιρεία καταναλωτικών αγαθών.

Η τυπική της μέρα, είναι ιδιαίτερα πολυάσχολη. Ξυπνά γύρω στις 8.30 και θα πάει στο Πολυτεχνείο. Συχνά, τρέχει μεταξύ meetings εντός και εκτός Πολυτεχνείου σε κάποιες εταιρείες. Μπορεί να φύγει στις 8.00 το πρωί από το σπίτι και να γυρίσω στις 12.00 το βράδυ.

\"\"

\"\"

Σχετικά με το αν θα πήγαινε στο εξωτερικό, απαντά ναι. Θα ήθελε να το κάνει. Το επιδιώκει άλλωστε καθώς το θεωρεί ως  μεγάλη εμπειρία, όπου τεστάρεις τον εαυτό σου σε πολλά πράγματα. Δεν έχει σκεφτεί ακόμη να πάω εκτός Ευρώπης, καθώς απαιτεί μια σκέψη παραπάνω. Θα έπρεπε να θυσιάσει πολλά πράγματα και να αποχωριστεί την αδερφή της στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Οι φίλοι και η προσωπική της ζωή θα μπορούσαν να την κρατήσουν εδώ.

\"\"

Σχετικά τώρα με τη διαφήμιση, δηλώνει ότι \”έχει κάνει κι άλλες διαφημίσεις και έχει εμπειρία από γυρίσματα. Αυτή, όμως, η διαφήμιση είχε τρομερή επιτυχία. Είναι κάτι πολύ ευχάριστο για μένα, κάτι που σου συμβαίνει σπάνια. Υλοποιήθηκε πολύ έξυπνα σαν σίριαλ και μάλιστα δεν έχω ιδέα τι θα γίνει στη συνέχεια\”.

Όσον αφορά τα σχόλια στο δρόμο, αναφέρει ότι τα σχόλεια έρχονται κυρίως από φοιτητές στο Πολυτεχνείο (διδάσκει ως βοηθώς), οι οποίοι την ρωτούν αν είναι η \”Ελενίτσα\”. Επίσης πολλοί της γράφουν στο facebook.

Τέλος, για τον συμπρωταγωνιστή της Λεωνίδα, αναφέρει ότι είναι άψογος επαγγελματίας και ότι έχει πολύ χιούμορ. Έχουν κρατήσει επαφές και μιλάνε.

\"\"

\"\"

πληροφορίες από protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook