Η συστηματική και στοχευμένη πάταξη της κάθε μορφής παραβατικότητας, θα βελτιώσει αισθητά την κατάσταση στην αγορά, σημείωσε σε δήλωσή του με την ευκαιρία του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας καταναλωτή, στις 15 Μαρτίου, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ( Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου) Β. Κορκίδης.
Ο κ. Κορκίδης υπογράμμισε όλοι ότι οι έμποροι οφείλουν να συμμετάσχουν στην εθνική προσπάθεια του «Ελληνικού Σήματος» ποιότητας, για τη διαμόρφωση μίας αγοράς αμοιβαίου σεβασμού και συνεπούς συμπεριφοράς, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη πολυπόθητη οικονομική ανάκαμψη.
Επίσης συμπλήρωσε: «Όλοι μας αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα της κατάστασης και πιστεύουμε ότι η συστηματική και στοχευμένη πάταξη της κάθε μορφής παραβατικότητας, θα βελτιώσει αισθητά την κατάσταση στην αγορά. Το ελληνικό εμπόριο θέλει έμπρακτα να εκφράσει στον Έλληνα καταναλωτή την ευγνωμοσύνη του για την ανάσα ζωής που προσφέρει στον αγώνα της μικρομεσαίας επιχείρησης για την επιβίωσή της.
Βασικός μας στόχος ήταν και πρέπει πάντα να είναι η προστασία του συμφέροντος του Έλληνα καταναλωτή, αφού όλοι είμαστε καταναλωτές και προς αυτή την κατεύθυνση η ΕΣΕΕ οφείλει να συνεχίσει να προσπαθεί ώστε να δημιουργήσει ένα υγιές πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς.
Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίζουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες, χαμηλές τιμές και ποιοτικά προϊόντα στο ελληνικό κοινό και ευχαριστούμε όλους μέσα από τη καρδιά μας, για τη πολύτιμη προτίμηση σας στην ελληνική μικρομεσαία εμπορική επιχείρηση».
newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook