Συνεχίζεται το πρόγραμμα συναντήσεων και διαβουλεύσεων του υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου και επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Δύναμη Πολιτών Ηρακλείου» κ. Βασίλη Λαμπρινού, με «ενδιάμεσους σταθμούς» το Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Έρευνας (Ι.Τ.Ε), την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηρακλείου (ΔΕΥΑΗ) και το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Κρήτης.

Επίσης, ο κ. Λαμπρινός θα παραχωρήσει συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Star fm 88.4» και θα παρευρεθεί στον ανοικτό διάλογο με θέμα: «Πολιτισμός, Νεολαία, Ευρώπη» που διοργανώνει η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Δύναμη Πολιτών Ηρακλείου».

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

• Συνάντηση αύριο Κυριακή, στις 10 το πρωί, με εκπροσώπους του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Κρήτης.

• Επίσκεψη μεθαύριο Δευτέρα, στις 9.30 το πρωί, στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Η.. Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Β. Λαμπρινός θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Γιώργο Στειακάκη και στελέχη της δημοτικής επιχείρησης.

• Συνέντευξη την ερχόμενη Τρίτη 18 Μαρτίου, στις 12 το μεσημέρι, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Star fm 88.4» και την εκπομπή «Ραδιουργίες» του δημοσιογράφου Βασίλη Σπυριδάκη.
• Ο κ. Λαμπρινός θα δώσει το «παρών» στην ανοικτή διαβούλευση με θέμα: «Πολιτισμός, Νεολαία και Ευρώπη» που διοργανώνει η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «Δύναμη Πολιτών».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, στο OPUS, Καπετάν Χαραλάμπη 3, (πίσω από τον ΟΤΕ).

• Επίσκεψη την ερχόμενη Πέμπτη 20 Μαρτίου, στις 2 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Ι.Τ.Ε..Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ι.Τ.Ε. κ. Κώστα Φωτάκη.