Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των τριών Αλβανών κακοποιών που είχαν γίνει πραγματικός εφιάλτης για τους κατοίκους της Μαγνησίας και των Γρεβενών τον Μάιο του 2013 με απανωτές ληστείες και διαρρήξεις επτά από τις οποίες εξιχνιάστηκαν μόλις τώρα.

Και οι τρεις παραμένουν ασύλληπτοι.

Πρόκειται για τους:

* MOLIN ή MOLI ARIAN του MARK ή PRING και της MRIKA ή MARIK, γεν. 27-09-1983 ή 1986 στην Αλβανία

\"\"

\"\"

\"\"

* BILANI ALFRED του MARK και της PREN ή PREND , που γεννήθηκε στις 20-01-1982 στην Αλβανία και

\"\"

\"\"

\"\"

* MOLI KUJTIN ή KUJTIM ή KUJTINI του MARTIN και της LULA , γεν. 16-08-1981 ή 16-10-1981 στην Αλβανία.

\"\"

\"\"  \"\" 


Σε βάρος του MOLI εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Κορίνθου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες με ανθρωποκτονία κατά συρροή και κατά συναυτουργία, για ληστεία κατά συρροή και κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων. Σε βάρος του BILANI εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Κοζάνης για διακεκριμένες κλοπές και ένας 31χρονος.

Η δράση τους είχε ξεκινήσει με καταδίωξη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. σε αγροτική περιοχή της Μαγνησίας, όπου εγκατέλειψαν το κλεμμένο όχημά τους και εξαφανίστηκαν.

Λίγες ημέρες αργότερα, προσποιούμενοι τους εργάτες οδοποιίας με ειδικά γιλέκα σήμανσης και προειδοποιητικές σημαίες σταμάτησαν ένα Ι.Χ. φορτηγό και λήστεψαν τον 25χρονο οδηγό. 

Η δραστηριότητά τους κορυφώθηκε το διήμερο 21 και 22 Μαΐου, όταν διέρρηξαν τα σπίτια μιας 69χρονης και μιας 47χρονης και κατανάλωσαν όσα φαγητά και ποτά βρήκαν, χτύπησαν και λήστεψαν έναν 82χρονο και την 77χρονη σύζυγό του από τους οποίους άρπαξαν ένα χρυσό σταυρό με αλυσίδα, στη συνέχεια χτύπησαν και λήστεψαν έναν 85χρονο και μία 82χρονη και άρπαξαν όσα χρήματα είχαν, ενώ έκλεψαν και το Ι.Χ. φορτηγό ενός 45χρονου που αργότερα εγκατέλειψαν σε αγροτική περιοχή των Φαρσάλων.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook