Πρώτη ενημέρωση 11:27

Συνεχίζει την πορεία του για δεύτερη ημέρα το \”Ποτάμι\” στη Κρήτη με οδηγό το Σταύρο Θεοδωράκη ο οποίος το Σάββατο ξεκίνησε από την \”πηγή\”, τη γενέτειρά του τα Χανιά, την προεκλογική του εκστρατεία (δείτε εδώ)

Περίπου στις 3 μμ ο Σταύρος Θεοδωράκης με στελέχη του κόμματος, επισκέφθηκε την έκθεση οινοποιών \”Οινοτικά\” στις Μαλάδες Ηρακλείου.

ΜΙλώντας με δημοσιογράφους και ερωτώμενος για τα ποσοστά που παίρνει \”Το Ποτάμι\” στις δημοσκοπήσεις, δήλωσε συγκρατημένα αισιόδοξος, επεσήμανε πως είναι νωρίς για συμπεράσματα, αν και όπως είπε ο κόσμος δείχνει να έχει αγκαλιάσει το \”Ποτάμι\”.

\"\"

Σε ότι αφορά στην κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου, είπε ότι είναι ακόμη νωρίς ενώ ερωτώμενος για το αν θα υπάρχουν υποψήφιοι απο την Κρήτη, αναρωτήθηκε: \”Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν και κρητικοί;\”

Επίσης σε ότι αφορά στην κριτική που του ασκείται – ειδικά απο δημοσιογράφους – επεσήμανε πως θέλει η κριτική να στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Το Ποτάμι στο Ρέθυμνο

Στις 11:15 περίπου το πρωί ο κ. Θεοδωράκης έφτασε στο Ρέθυμνο και έκανε με τους συνεργάτες του μια σύντομη βόλτα στην Παλιά Πόλη, ενώ ντόπιοι τον καλωσόρισαν με θέρμη.

\"\"

Ακολούθησε μια στάση σε γνωστή καφετέρια της πόλης, σε προγραμματισμένη συνάντηση με νέους, φοιτητές και φοιτήτριες, κατά τη διάρκεια της οποίας άκουσε τους προβληματισμούς αλλά και τις ιδέες τους.

\"\"

\"\"

\"\"

Τη Δευτέρα ο κ. Θεοδωράκης θα βρεθεί με ντόπιους ψαράδες στη Σητεία, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο την τριήμερη περιοδεία του στο νησί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook