Οι πρώτες 100 υποψηφιότητες στον συνδυασμό της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση \”Πρώτα ο άνθρωπος\” θα επικυρωθούν στην ανοιχτή συνέλευση της Πρωτοβουλίας, την Τετάρτη 19 Μαρτίου στο θέατρο \”Δημήτρης Βλησίδης\” των Χανίων.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση \”η ανοιχτή συνέλευση της Πρωτοβουλίας Πολιτών, η συνάντηση των δημοτών της πόλης και των περιαστικών δημοτικών ενοτήτων, που αποτέλεσε αφετηρία και αποτελεί ραχοκοκκαλιά της δημοτικής μας κίνησης, συνέρχεται την Τετάρτη 19 Μάρτη, στις 6μ.μ., στο θέατρο Βλησίδη. 
Tα μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών θα συναντηθούμε για να οριστικοποιήσουμε το σχέδιο προγράμματος της δημοτικής μας κίνησης, να διευρύνουμε τις ομάδες εργασίας, να οργανώσουμε τα επόμενα βήματά μας και τους πυρήνες της κίνησης σε όλες τις περιοχές του δήμου Χανίων, αλλά και να επικυρώσουμε τις πρώτες εκατό υποψηφιότητες συνδημοτών μας με την Πρωτοβουλία Πολιτών στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 
Η συμμετοχή όλων μας στην ανοιχτή συνέλευση της Τετάρτης, είναι ένα ακόμα βήμα στη σταθερή πορεία της Πρωτοβουλίας Πολιτών για ένα δήμο με προτεραιότητα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook