Μέσα σε θερμόαιμο κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί, στο πρώην Δημοτικό Μέγαρο, η Γενική Συνέλευση του Πατούχα, με θέματα συζήτησης, «απολογισμός της χρονιάς που πέρασε» αλλά και ο «σχεδιασμός της επόμενης σεζόν». 

Οι αρχικές σκέψεις του προέδρου Μανόλη Παπαδημητράκη, να παραιτηθεί από το συμβούλιο, εξανεμίσθηκαν από την στιγμή που δόθηκαν ως ένα μεγάλο βαθμό αμοιβαίες εξηγήσεις ανάμεσα σε παράγοντες, φιλάθλους και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

Συγχρόνως αποφασίστηκε να εισχωρήσουν στο συμβούλιο κάποιοι άνθρωποι που  έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν. Αυτό αναμένεται να επισημοποιηθεί την άλλη Κυριακή, καθώς θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση μεταξύ διοίκηση και μελών. 

Συζητήθηκε ακόμη και το μπάτζετ της τρέχουσας περιόδου, που δεν έχει καλυφθεί, και φτάνει στις 48.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 8.000 ευρώ είναι πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στον σύλλογο από την ΕΠΟ. Πάνω σε αυτό συμφώνησαν πως μέχρι τον Ιούλιο, θα γίνει μια τιτάνια προσπάθεια απ’ όλους προκειμένου να καλυφθούν οι οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές.