Η άνοιξη πλησιάζει για αυτό κι εμείς θα σας δώσουμε ορισμένες συμβουλές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα κατάλληλα ρούχα ώστε να φαίνεστε πιο αδύνατη.
Μακριές φούστες
Μία μακριά φούστα μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πιο αδύνατη. Προτιμήστε να είναι ψηλόμεση καθώς έτσι θα τονιστεί το πιο λεπτό σημείο του σώματός σας και συνδυάστε τη με ένα crop top και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια.
Matching ensembles
Εκτός ότι θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε, θα αφαιρέσουν από πάνω σας τα παραπανίσια κιλάκια σας. Είτε το top είναι σαν πουκάμισο είτε σαν σουτιέν, συνδυασμένο με ένα ψηλόμεσο σορτς ή μια φούστα θα φαίνεστε αδύνατη και υπέροχη 
Πουκάμισα κουμπωμένα μέχρι πάνω
Ξαφνιάζεστε που βάλαμε τα πουκάμισα στη λίστα; Κι όμως εάν επιλέξετε ένα μεσάτο με prints, το οποίο θα κουμπώνετε μέχρι πάνω και θα το συνδυάζετε με τη full skirt και το ψηλόμεσο παντελόνι σας, δε θα θέλετε να το βγάλετε από πάνω σας.
Αξεσουάρ
Αναρωτιέστε πώς τα αξεσουάρ μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε πιο λεπτή; Εάν για παράδειγμα ξυπνήσατε με ένα πρησμένο πρόσωπο δεν έχετε πάρα να φορέσετε ένα μεγάλο ζευγάρι γυαλιά ηλίου ή αν το παρακάνατε με το φαγητό το σαββατοκύριακο απλά μπορείτε να προσθέσετε μια φαρδιά ζώνη στη μέση σας και κανείς δε θα καταλάβει τίποτα. 
newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook