Σε συναγερμό τέθηκε η Delta Airlines την Κυριακή, καθώς ένα από τα αεροπλάνα της που πραγματοποιούσε πτήση από το Ορλάντο στην Ατλάντα έχασε μέρος του φτερού εν πτήσει, αλλά τελικά το αεροσκάφος προσγειώθηκε χωρίς κανένα απρόοπτο.

Το πάνελ που βρίσκεται στο πάνω μέρος του φτερού της πτήσης 2412 ξεκόλλησε αφήνοντας ακάλυπτα καλώδια και το πλήρωμα προληπτικά έθεσε την πτήση σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Το αεροσκάφος μετά την προσγείωσή του ρυμουλκήθηκε στην πύλη, ενώ ο εκπρόσωπος της Delta, Anthony Black, τόνισε στο ABC News ότι κανείς δεν τραυματίστηκε.

Ο David Watterson, επιβάτης στην πτήση, κοιμόταν όταν λέει ότι άκουσε μια μεγάλη έκρηξη. Παρατήρησε ένα τμήμα του φτερού του αεροπλάνου να είναι εκτεθειμένο και υδραυλικά υγρά να τρέχουν. «Όλοι οι επιβάτες ήταν εξαιρετικά ήρεμοι», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι δεν αισθάνθηκε κανέναν άμεσο κίνδυνο. «Παρόλα αυτά ήταν ανησυχητικό να βλέπεις ένα μεγάλο κομμάτι του αεροπλάνου να λείπει», παραδέχτηκε.

Ο Watterson δήλωσε ότι τα μέλη του πληρώματος χειρίστηκαν την κατάσταση άκρως επαγγελματικά. Οι αξιωματούχοι εξετάζουν το αεροπλάνο, ώστε να βγάλουν συμπεράσματα για το ατυχές συμβάν.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook