Το σκάφος \”Κορμοράνος\” (φωτ. Flashnews.gr) του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατέλαβε την πρωτιά στους αγώνες ανοικτής θάλασσας, που έγιναν το περασμένο σαββατοκύριακο.
Η ενημέρωση του ΝΟΧ:
Το περασμένο Σαββατοκύριακο έγιναν οι δύο προγραμματισμένοι αγώνες που διοργάνωσε ο Ν.Ο. Χανίων και οι οποίοι εντάσσονται στο κοινό, ετήσιο, τοπικό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας, Ν.Ο.Χ.-Ι.Ο.Χ.
Και τις δύο ημέρες, οι άνεμοι ήταν ασθενείς μεταβλητοί σε διεύθυνση και ένταση και αυτό έδωσε την ευκαιρία να δοκιμαστούν τα πληρώματα και σε ό,τι αφορά την τακτική του αγώνα.
Και στους δύο αγώνες, το Κύπελλο πρώτης θέσης κατέκτησε το σκάφος \”ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ\” του Ν.Ο.Χ., με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μανιουδάκη και πλήρωμα τους Αρ. Κοτόπουλο, Δημήτρη Γαγάρα, Αλ. Ματθαίο, Αντώνη Συντζανάκη, Ανδρέα Κανελλάκη και Ιωάννα Τζινάκη.
Το σκάφος \”ΠΑΝΕΦΗ\” (Ι.Ο.Χ.) κατέλαβε τη 2η θέση στον αγώνα του Σαββάτου (15/3) και την 3η στον αγώνα της Κυριακής (16/3). Κυβερνήτης ήταν ο Εμμανουήλ Μπαρμπόπουλος και πλήρωμα οι Παν. Παντζέκος, Γ. Παπαδάκης, Ελ. Νικολακάκης, Θ. Γιαννερίδης, Δημ. Αναστασιάδης, Αναστ. Νικολόπουλος και Αργ. Μπαγάκης.
Το σκάφος \”ΓΛΑΥΚΗ\” (Ι.Ο.Χ.) κατέλαβε την 3η θέση στον αγώνα του Σαββάτου και την 2η στον αγώνα της Κυριακής, με κυβερνήτη τον Κωνσταντίνο Μάμαλη και πλήρωμα τους Νίκο Ζαχαριουδάκη, Ματθαίο Χαροντάκη, St. Bertrand, Βασίλη Κοζωνάκη, Αρ. Γαζή και Στεφανία Χαροντάκη.
Η απονομή των επάθλων έγινε στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων. Ο διοργανωτής Ν.Ο.Χ. τίμησε τον ιστιοπλόο Δημήτρη Αναστασιάδη για την αγωνιστικότητα που επέδειξε εμπνεόμενος από το πάθος του για την ιστιοπλοΐα αφού ήλθε από τον τόπο του, τη Λιβαδειά, στα Χανιά, αποκλειστικά για να συμμετάσχει στους συγκεκριμένους αγώνες!
Επόμενος αγώνας πρωταθλήματος είναι στις 27 Απριλίου, με διοργανωτή τον Ι.Ο. Χανίων.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook