Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και ιδιαίτερα κάνναβης, από την Αλβανία στη χώρα μας και στη συνέχεια σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξαρθρώθηκε από το τμήμα δίωξης ναρκωτικών του ΣΔΟΕ Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής.

Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες και έπειτα από πολυήμερη έρευνα, ακινητοποιήθηκε στα διόδια Ελευσίνας, φορτηγό αυτοκίνητο ψυγείο με πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο τόνοι, κάνναβης ενώ σε αποθηκευτικό χώρο στην περιοχή του Π. Φαλήρου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 81,320 κιλών.

Επίσης βρέθηκαν 600 ασκοί μεταφοράς και αποθήκευσης οίνου στην κατοικία του εγκεφάλου της εγκληματικής οργάνωσης, οι οποίοι επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά μέρους της κατασχεθείσας ποσότητας στο εξωτερικό.

Συνελήφθησαν έξι άτομα αλβανικής υπηκοότητας και κατασχέθηκαν δύο οχήματα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα η κατασχεθείσα ποσότητα είχε μεταφερθεί με άγνωστο σκάφος σε ερημική ακτή του Ν. Αχαΐας, από όπου οι συλληφθέντες την παρέλαβαν για να την μεταφέρουν σε περιοχή της Αττικής.

newpost.gr