Ο Δήμος Σφακίων τάσσεται ανοιχτά κατά της « εξουδετέρωσης » των χημικών όπλων της Συρίας στη θάλασσα της Μεσογείου με τη μέθοδο της υδρόλυσης.

Η διαδικασία αυτή γίνεται για πρώτη φορά στη θάλασσα και η πιθανότητα του παραμικρού λάθους πέρα από τη διαδικασία αυτή καθ’αυτή θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη οικολογική καταστροφή που κατ’επέκταση θα σημάνει το τέλος οποιασδήποτε οικονομικής κ όχι μονο δραστηριότητας στο νησί μας.

Στη προσπάθεια αυτή, καλεί τους δημότες του να συμμετέχουν στην παγκρήτια συστράτευση στο ιστορικό Αρκάδι, την Κυριακή 23/3 στις 12.30 μμ.

Ο δήμος Σφακίων προκειμένου να διευκολύνει την μετάβαση των συντοπιτών μας στον τόπο συγκέντρωσης, θα διαθέσει λεωφορείο που θα αναχωρήσει από την πλατεία της χώρας Σφακίων στις 10.00 πμ. την Κυριακή 23/3.

Καλείστε όλοι να πάρετε μέρος για να δώσουμε ένα δυναμικό παρών. Να ενώσουμε τις φωνές μας δυναμικά βροντοφωνάζοντας “ΟΧΙ” για μια ακόμη φορά από το μαρτυρικό Αρκάδι ενάντια σε μια ολοκληρωτική καταστροφή του τόπου μας.

Λόγω της κρισιμότητας του θέματος απαιτείται η ευαισθητοποίηση όλων μας και η ενεργός συμμετοχή μας στη παγκρήτια αυτή συνάντηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook