Ο ΟΦΗ, σήμερα απέδειξε γιατί είναι με διαφορά, η καλύτερη ομάδα της FOOTBALL LEAGUE, παρόλο που η βαθμολογική του συγκομιδή δεν του δίνει το δικαίωμα να πανηγυρίσει την απευθείας άνοδο στα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είναι βέβαιο πως αν έλειπαν τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα που παρουσιάζονται κατά καιρούς, ίσως τα αποτελέσματα να ήταν εντελώς διαφορετικά.

Μπροστά σε 8000 και πλέον φιλάθλους, το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου, σκόρπισε στους «τέσσερις ανέμους» τον ΠΑΣ Γιάννινα, φιλοδωρώντας τον με τέσσερα γκολ!

Παρ’ ότι ο Κρητικός σύλλογος βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Πατσατζόγλου, στο 40’ της αναμέτρησης, η απάντηση δόθηκε με «σκληρό» τρόπο, καθώς το τελικό 4-1 εις βάρος του επίδοξου πρωταθλητή, είναι «βαρύ» και ασήκωτο.

Ο Αγρίτης, πριν καν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, ισοφάρισε σε 1-1 από το σημείο του πέναλτι. Στην επανάληψη, ο Καμπάνταης στο 57’ έβαλε τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού, με πανέμορφο πλασέ, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κηπουρό.

Στο 69’ ήταν η σειρά του Γιακούμπου να χριστεί σκόρερ, έπειτα από ενέργειες των Κάλαϊτζιτς και Μπούρμπου, η μπάλα έφτασε στον Γκανέζο και με όμορφο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε και πάλι…Ο Ανέστης Αγρίτης. όταν στο 73’ πήρε τη μπάλα έξοχα από τον Παπουλή και χωρίς να δυσκολευτεί, έδωσε διαστάσεις θριάμβου ενώ συγχρόνως, έδειξε ποιος είναι το αφεντικό της κατηγορίας.

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Γαλανόπουλος, Μπερτίν, Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς, Βερόν, Κιάσσος (46’ Γιακούμπου), Αγρίτης (81΄Ζορμπάς), Παπουλής, Καμπάνταης (71’ Κατσικογιάννης).

ΠΑΣ Γιάννινα (Σ. Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Μιχαήλ, Κώτσιος, Πάντος, Αδράλας (71’ Φουρτάδο)  Πατσατζόγλου, Κεϊτά, Κυριάκος (71’ Τζάνης), Σκούφαλης, Μπακαγιόκο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook