Με επιστολή του ο πρόεδρος του Ιδομενέα, Ιγνάτιος Πούλαρης, αναφέρει ότι δεν έχει καμία σχέση με την ανακοίνωση που έφερε την \”υπογραφή\” του Δ.Σ. του συλλόγου και δημοσιεύτηκε νωρίτερα (δείτε ΕΔΩ).
Είναι ξεκάθαρο ότι στον ιστορικό σύλλογο φαίνεται ότι υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ μελών του Δ.Σ., αφού και κατά το παρελθόν διοικητικό στέλεχος μας είχε γνωστοποιήσει την ενδεχόμενη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, πράγμα που διέψευσε κατηγορηματικώς με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:
«Αφού ευχηθώ ολόψυχα γρήγορη ανάρρωση και περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Άρη Βουκολιών.
Θα ήθελα να τοποθετηθώ αφού λόγω απουσίας μου στο εξωτερικό δεν κατέστη δυνατό να ενημερώθω για τις τρέχουσες εξελίξεις.
Όλα αυτά που διαδραματίζονται με εκατέρωθεν ανακοινώσεις δεν έχουν καμία σχέση με εμένα, για την συγκεκριμένη δε δήλωση που ανέβηκε από τον Ιδομενέα σήμερα  17/3 και όσο αφορά περί εσκεμμένου χτυπήματος αλλά και για την διαιτησία δεν ήμουν ενήμερος αλλά δεν με βρίσκουν και σύμφωνο.
Νοιώθω ότι είμαι στο ίδιο έργο θεατής ενώ υπάρχει προηγούμενο ιστορικό με το θέμα των ανακοινώσεων, αλλά και μετά από προσωπική επικοινωνία με εκπροσώπους αθλητικών site  και εφημερίδων, τους είχα επισημάνει ότι δεν θα δημοσιεύουν δηλώσεις που θα αναφέρεται η λέξη Δ.Σ αν δεν ενημερώνεται πραγματικά το Δ.Σ, προφανώς ο μόνος τρόπος για να προστατέψω την υπόληψη μου είναι να προσφεύγω νομικά κάθε φορά που θα αναφέρεται το Δ.Σ του Ιδομενέα και είμαι  εγώ πρόεδρος.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΠΟΥΛΑΡΗΣ»

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook