Μετά την πώληση ρεκόρ σε Καταριανούς του πιο ακριβού αρχοντικού στη Ν.Υ για 100 εκατ. δολάρια, η ρωσική εταιρεία real estate A Team των αδελφών Tal και Oren Alexander έχει άλλη μία σημαντική πώληση να φέρει εις πέρας.

Αυτή την φορά τα αδέλφια εκπροσωπούν τον δισεκατομμυριούχο Alexander Rovt, που δεν πουλά μόνο το αρχοντικό του στο Upper East Side, αλλά σύμφωνα με την New York Post μαζί μ\’ αυτό δίνεται δώρο
και μία Rolls-Royce Phantom.

Η Rolls-Royce προέκυψε από τους μεσίτες και όχι τον πωλητή και το γεγονός που αναμένεται να κάνει το σπίτι ανάρπαστο είναι ότι διαθέτει και γκαράζ πράγμα σπάνιο για τα συγκεκριμένα διατηρητέα σπίτια.

Το σπίτι θα καταλήξει σε κάποιον Κινέζο ή αγοραστή από την Μέση Ανατολή, αναφέρει ο Alexander και τονίζει πως η Phantom \”θα προσελκύσει τα βλέμματα αυτού του είδους των αγοραστών\”.

Το αρχοντικό έχει πέντε εξωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων ενός αιθρίου στον τελευταίο όροφο. Το πέντε υπνοδωματίων και οκτώ μπάνιων σπίτι ανακαινίστηκε πρόσφατα ενώ έχει πισίνα και τζακούζι στο υπόγειο και πωλείται για 25 εκατ. δολάρια.

newmoney.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook