Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα της Κομματικής Οργάνωσης Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει των εκλογικών μαχών του Μάη 2014, με σύνθημα: «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία».

Στα πλαίσια της παρουσίασης των ψηφοδελτίων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και του Δήμου Ηρακλείου της Λαϊκής Συσπείρωσης, την Τετάρτη 26 Μάρτη και ώρα 19.00 στη δημοτική αίθουσα «Ανδρόγεω», θα πραγματοποιηθεί η παρακάτω πολιτική δραστηριότητα.

Τρίτη 18/03
• Στα γραφεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλή το Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Τετάρτη 19/03

• Κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείουτου ΚΚΕ, θα παρεβρεθεί στην συγκέντρωση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ Δημοσίου στις 11.00 πμ στην πλ. Λιονταριών στα πλαίσια της 48ωρης απεργίας στο Δημόσιο.

Παρασκευή 21/03
• Στις 8.00πμ θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Ηρακλείου, με τη Λαϊκή Συσπείρωση, στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας στην Αλικαρνασσό , στον παιδικό σταθμό και στο ΙΚΑ της περιοχής.

Σάββατο 22/03
• Κλιμάκιο της Κ.Ο. Ηρακλείουτου ΚΚΕ, θα παρεβρεθεί στην συγκέντρωση, στην πλ Λιονταριών στις 12.00 το μεσημέρι, που καλεί το ΠΑΜΕ ενάντια στην προσπάθεια, των ιμπεριαλιστών του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απόρριψης των χημικών της Συρίας στο θαλάσσιο χώρο της περιοχής μας