Η Λόρεν Σκοτ βρέθηκε νεκρή χθες στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη και οι αρχές καταλήγουν στο ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Το άψυχο σώμα της Λόρεν Σκοτ ανακάλυψε η βοηθός της στο διαμέρισμα όπου διέμενε στη Νέα Υόρκη. Η 49χρονη βρέθηκε να κρέμεται από ένα μαντήλι δεμένο στο πόμολο μίας πόρτας.

Πηγές της αστυνομίας είπαν ότι η 49χρονη δεν άφησε σημείωμα.

Η Σκοτ ήταν πρώην μοντέλο και το 2006 δημιούργησε τη δική της εταιρεία μόδας.

Έφυγε από το Roy της Utah το 1985 με σκοπό να γίνει μοντέλο στο Παρίσι. Το 1994 μετακόμισε στην Καλιφόρνια και έγινε στυλίστρια στον σπουδαίο φωτογράφο Herb Ritts.

Από το 2001 διατηρούσε σχέση με τον Μικ Τζάγκερ. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για χρέη που την έπνιγαν και την είχαν φέρει σε οριακό σημείο. Άγνωστο αν το γεγονός συνδέεται με την αυτοκτονία της. Τον Οκτώβριο του 2013 η εταιρία της LS Fashion LTD είχε έλλειμμα 5,8 εκατομμυρίων δολαρίων και τα χρέη στους δανειστές της έφταναν στα 7,6 εκατομμύρια.

Η Σκοτ ήταν μια από τις πιο φημισμένες σχεδιάστριες μόδας και τα ρούχα της προτιμούσαν πολλοί σταρ του Χόλιγουντ. Είχε μάλιστα εργαστεί ως ενδυματολόγος σε πολλές ταινίες του Χόλιγουντ.

Μέχρι και η Michelle Obama είχε φορέσει δημιουργίες της, ενώ Nicole Kidman, Sarah Jessica Parker και Penelope Cruz, είχαν κατά καιρούς δηλώσει μεγάλες fans της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια δεν συμμετείχε στην τελευταία Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

\”Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν η Λόρεν ακύρωσε την επίδειξη στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου\”, δήλωσε πηγή της βιομηχανίας της μόδας. \”Ήταν πολύ σημαντική για εκείνη. Ανέβαζε πολλές φωτογραφίες στο Instagram, αλλά τελευταία δεν είχε αναρτήσει σχεδόν τίποτα\”.

Μία ώρα πάντως πριν βρεθεί νεκρή η σχεδιάστρια, οι αναρτήσεις της σε Twitter και Facebook δεν προμήνυαν τίποτε από αυτό που θα ακολουθούσε.

Σημειώνεται ότι συνήθως τους λογαριασμούς των celebrities χειρίζονται είτε μέλη του fan club τους είτε υπάλληλοι τους. Για την ιστορία, η τελευταία ανάρτησή της αφορούσε φωτογραφία του Tim Walker, την οποία χαρακτήρισε ως πηγή έμπνευσης

Οι Rolling Stones ματαίωσαν την αυριανή τους συναυλία στο Περθ

Η Rolling Stones ματαίωσαν τη προγραμματισμένη για αύριο συναυλία τους στο Περθ της Αυστραλίας έπειτα από τον θάνατο της Λόρεν Σκοτ, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.

Το συγκρότημα επρόκειτο να ξεκινήσει από το Περθ μία περιοδεία που περιλάμβανε έξι συναυλίες στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Η εταιρεία Frontier Touring ανακοίνωσε ότι η συναυλία του Περθ δεν θα πραγματοποιηθεί και κάλεσε το κοινό να διατηρήσει τα εισιτήρια του μέχρι να υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Ο Μικ Τζάγκερ, ο Ρόνι Γουντ, ο Κιθ Ρίτσαρντς και ο Τσάρλι Γουάτς έφθασαν χθες στο Περθ με το ιδιωτικό τους τζετ. Εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Πεσθ ανακοίνωσε ότι το αεροσκάφος παραμένει στην πίστα του αεροδρομίου.

Ο ίδιος αφού πληροφορήθηκε τα τραγικά νέα:

\"\"

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook