Μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακού που προανήγγειλε προσφυγή στη δικαιοσύνη κατά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη για τα όσα ανέφεραν κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ήρθε η σειρά των τελευταίων να απαντήσουν με τον ίδιο τρόπο.

Σε ανακοίνωσή του, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κάνει λόγο για αλαζονεία, αποφυγή απαντήσεων και μεταφέρει δήλωση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ που τονίζει πως «…δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αναφέρεται στο πρόσωπό μου κατ’ αυτόν τον τρόπο». Παράλληλα υπάρχουν και πάλι αιχμές κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με περισσή αλαζονεία και υποκαθιστώντας κατά την προσφιλή της συνήθεια την Κυβέρνηση και τους θεσμούς, απάντησε (;;;) στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως θα απαντούσε θιγμένος μαθητής δημοτικού, απευθυνόμενος στον κ. Σαββίδη, ο οποίος ήδη κινείται νομικά και αναφερόμενος στο θέμα δήλωσε: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αναφέρεται στο πρόσωπό μου κατ’ αυτόν τον τρόπο».

Φυσικά δεν διαβάσαμε στην ανακοίνωση το παραμικρό για την ουσία, το παραμικρό για την ποδοσφαιρική πραγματικότητα που συντηρείται, σαν να μην υπάρχει καμία συναίσθηση της πραγματικότητας.

Ο κ. Σαρρής από την πλευρά του λέει ότι θα συνεχίσει να απευθύνεται στα θεσμικά όργανα.

Προφανώς εξαίρεση στο δημιουργικό του πρόγραμμα αποτελούν οι συνεντεύξεις Τύπου και οι ανακοινώσεις για να απαντήσει μόνο στον ΠΑΟΚ.

Από τον συγκεκριμένο ζητούμε συγγνώμη που τον απασχολήσαμε από την διαφήμιση του ποδοσφαίρου μας «ειδικά στο εξωτερικό» (sic)! Μετατρέπεστε σε περίγελο…»

πηγή:novasportfm.gr