Τον Κρουσώνα επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Κώστας Καμπιτάκης, μαζί με μέλη του συνδυασμού \”Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου\”. 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση : \”Η συνάντηση της δημοτικής κίνησης «Ελεύθεροι Δημότες Μαλεβιζίου» και του υποψήφιου δημάρχου Κώστα Καμπιτάκη με φορείς και κατοίκους του Κρουσώνα, δε θα μπορούσε παρά να έχει έντονες συναισθηματικές πινελιές, μια και ο υποψήφιος δήμαρχος εργάστηκε επί σειρά ετών στο συνεταιρισμό του χωριού, από όπου κατάγεται και η σύζυγός του.
Κατανοούμε την απουσία του τοπικού συμβουλίου, γιατί αυτήν την περίοδο μάλλον είναι επιφορτισμένο να εξηγήσει στους κατοίκους την αναντιστοιχία λόγων και έργων της σημερινής δημοτικής αρχής, τις αυξήσεις στο ΤΑΠ, στα τέλη ύδρευσης, την απροθυμία της να διεκδικήσει από τη ΔΥΠΕ πολυδύναμο ιατρείο -σε ένα χωριό με αυξημένο δείκτη γήρανσης πληθυσμού-, τις επικοινωνιακού τύπου εξαγγελίες και φιέστες δίχως αντίκρισμα για τους πολλούς.
Κατανοούμε την αμηχανία του τοπικού συμβουλίου, μια και αποτέλεσε ένα διακοσμητικό όργανο. Όμως η κοινωνία οφείλει, θέλει και θα πάει μπροστά, ξεπερνώντας τις αγκυλώσεις και τις νοοτροπίες του παρελθόντος! 
Αυτήν την αποφασιστικότητα εισπράξαμε στη συνάντηση με φορείς και κατοίκους του Κρουσώνα, καθώς και μια αγωνία για το μέλλον, για τα σχολεία, την παραβατικότητα, την ανεργία που καλπάζει, την απουσία προσανατολισμού και στρατηγικού σχεδιασμού. Όλοι έρχονται να χαϊδέψουν αυτιά στον Κρουσώνα, υπόσχονται πολλά και κάνουν ελάχιστα!
Ο Κώστας Καμπιτάκης στην τοποθέτησή του τόνισε: «Δεν ήλθαμε εδώ για να σας δείξουμε το δρόμο, ήλθαμε για να βρούμε μαζί το δρόμο που ταιριάζει στον τόπο. Ήλθαμε για να καταρτίσουμε μαζί το επιχειρησιακό πρόγραμμα της περιοχής, να δώσουμε ουσιαστικές αρμοδιότητες στο τοπικό συμβούλιο και να παλέψουμε ενάντια στις πολιτικές που θέλουν τον πολίτη θεατή και δεξαμενή άντλησης φόρων! Το κλειδί της ανάπτυξης σήμερα είναι η δημοκρατία, η δικαιοσύνη και η αξιοποίηση των τοπικών ιδιαίτερων πλεονεκτημάτων».
Καταλήγοντας ο Κώστας Καμπιτάκης τόνισε ότι προϋπόθεση για να βρούμε το δρόμο μας, είναι να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να αναθεωρήσουμε όλα όσα κάναμε μέχρι σήμερα… 
«Ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε δύο εβδομάδες, για μια πλατιά κοινωνική διαβούλευση των προτάσεών μας.»\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook