Τη δική του απάντηση στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου έδωσε ο πρόεδρος της Επισκοπής Μιχάλης Νικολιδάκης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, να βρίσκομαι στην προεδρία της ομάδας του χωριού μου τα τελευταία πέντε χρόνια, όπου στο παρελθόν υπήρξα και ποδοσφαιριστής. Δείγματα γραφής για την δουλειά μας, τα έργα μας και την φιλοξενία μας ως διοίκηση και ως σύλλογος, έχουμε δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν είμαι παράγοντας που αλλάζω πόλεις και ομάδες κάθε 2-3 χρόνια, άρα δεν είμαι περαστικός, ούτε γυρολόγος. Σε αυτή την ομάδα θα συνεχίσω να είμαι και να προσφέρω, αντίθετα με κάποιους άλλους. 
Εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον Ολυμπιακό Βόλου και με καμία ομάδα σε ολόκληρη την Ελλάδα και αυτό το περιστατικό δεν πρόκειται να μας επηρεάσει στο πώς να αντιμετωπίζουμε το ποδόσφαιρο και στο πώς να αντιλαμβανόμαστε τον όρο φιλοξενία. Ακόμη και του χρόνου αν τύχει να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου, είτε στο πρωτάθλημα, είτε στο Κύπελλο, η φιλοξενία μας θα είναι ανάλογη με αυτή που κάνουμε τόσα χρόνια, θα είναι αντάξια της ιστορίας της ομάδας μας και της Κρήτης.
Και επειδή έχουμε και σπουδαιότερα πράγματα να ασχοληθούμε κ. Μπέο, αυτή είναι η τελευταία μας κουβέντα και σας προκαλούμε να μας κάνετε μήνυση.
ΥΓ.1: κ. Μπέο ποιος είστε εσείς, γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Δεν μπορείτε εσείς να μας κάνετε υποδείξεις και να επικαλείστε την Κρητική λεβεντιά. Εσείς που βρίζατε την Κρήτη 90’ λεπτά.
ΥΓ.2: Όσο για το πως χαλάτε τα σχεδία κάποιων με την υποψηφιότητα σας για Δήμαρχος δεν με απασχολεί. Δεν είμαι εγώ ο πολιτικός σας αντίπαλος. 
Εγώ μιλάω για ποδόσφαιρο και φιλοξενία».

Η δήλωση Μπέου

Ο Μπέος είχε απαντήσει στην ανακοίνωση της Επισκοπής για ισχυρισμούς περί \”ζούγκλας\” στο Βόλο, λέγοντας σχετικά:

«Εχθές γίναμε για μια ακόμη φορά μάρτυρες του θεάτρου του παραλόγου που παίζεται εις βάρος μου τα τελευταία τρία χρόνια. Αφού οι ψευτοκατηγορίες τους έχουν προ πολλού καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος, προσπαθούν να μου δημιουργήσουν και πάλι προβλήματα πλάθοντας φανταστικές ιστορίες, οι οποίες δεν πείθουν ούτε μικρά παιδιά.
Σύντομα οι κύριοι αυτοί της ΠΑΕ Επισκοπή θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όπου θα πρέπει να αποδείξουν με στοιχεία τα αισχρά ψεύδη που για άλλη μια φορά άνθρωποι σαν και αυτούς, εξαπέλυσαν εναντίον μου.
Γνωρίζω ότι χαλώ πολλών τα σχέδια με την παρουσία και την υποψηφιότητά μου για τη Δημαρχία της πόλης μου, αφού γνωστά εργαλεία του συστήματος και ιδιαίτερα οι επαγγελματίες πολιτικοί έχουν χάσει τον ύπνο τους.
Υ.Γ.: Είναι πολύ λυπηρό περαστικοί παράγοντες και προπονητές όπως αυτοί της Επισκοπής με τις ψευδείς δηλώσεις και ενέργειες να ντροπιάζουν την κρητική λεβεντιά. Ντροπή σας για άλλη μία φορά».

Η ανακοίνωση της Επισκοπής:

«Το ΔΣ της ΠΑΕ Επισκοπής εκφράζει την λύπη του για την απαράδεκτη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας χθες (16/3) στο ΕΑΚ Βόλου, στην αναμέτρηση με τον τοπικό Ολυμπιακό. Η ομάδα μας χθες, έτυχε την χειρότερη φιλοξενία στην ιστορίας της, από μια ομάδα που πριν από 4 μήνες κέρδιζε μέσα στην έδρα μας, χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα. Εχθρικό κλίμα, ύβρεις, φουσκωτοί, τραμπουκισμοί, μαγκιά και καροτσάκια, είναι μερικές από τις λέξεις που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, για να χαρακτηρίσουμε το τι έζησαν τα μέλη της αποστολής μας στον Βόλο. Όλα αυτά είναι άγνωστα σε εμάς και δεν ταιριάζουν στην φιλοσοφία μας για το ποδόσφαιρο. Πίσω από τον πάγκο της ομάδας μας, στους διαδρόμους των αποδυτηρίων και στην συνέντευξη τύπου βρισκόταν ο Αχιλλέας Μπέος με την συνοδεία του, απειλώντας και υβρίζοντας με χυδαίες εκφράσεις τα μέλη της ομάδας μας. Λυπούμαστε που ένα μικρό χωριό της Κρήτης, τόλμησε να έρθει και να αγωνιστεί απέναντι στον ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου και ζητάμε συγνώμη που τολμήσαμε να ισοφαρίσουμε. Ευτυχώς που χάσαμε. Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας και θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε πιστά τις αξίες και τις αρχές που πρεσβεύουμε εδώ και πολλά χρόνια. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον επίσημο πρόεδρο την ΠΑΕ Ολυμπιακό Βόλου κ. Δημήτρη Καραγιάννη, που έκανε τα πάντα για να προστατέψει την αποστολή μας, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Επίσης ευχόμαστε στον άτυχο ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καρρά, ταχεία ανάρρωση».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook