Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ετήσια χοροεσπερίδα της Ασπίδας Ναυστάθμου, που διεξήχθη το Σάββατο (15/03) στη Λέσχη "ΑΣΤΕΡΙΑ" του Πεδίου Βολής Κρήτης.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν πάρα πολλές βραβεύσεις. 

Η σχετική ενημέρωση της ομάδας του Ναυστάθμου:

«Το Σάββατο 15/3/2014 στην Λέσχη ΠΒΚ ''ΑΣΤΕΡΙΑ'' διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα του ΑΠΣ ΑΣΠΙΔΑ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.
Την χοροεσπερίδα τίμησαν με την παρουσία τους από το ΠΝ ο Διοικητής ΝΚ Αρχιπλοίαρχος Δ. Χέλμης ΠΝ, ο διευθυντής ΔΔ Πλοίαρχος Ζέρβας ΠΝ, ο Αντιπλοίαρχος Μουρελλάτος ΠΝ, ο πρόεδρος της ΕΑΑΝ κ. Ε. Σταματάκης.

Από την ΕΠΣΧ ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣΧ κ. Γ. Βούρβαχης, οι Αντιπρόεδροι της ΕΠΣΧ κ.κ. Δ. Λυκάκης, Γ. Ζαγουράκης και τα μέλη κ.κ. Κ. Μητριτσάκης, Κ. Σαριδάκης, Σ. Χατζηδημητρίου, Δ. Ούτας.

Από την Διαιτησία ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών κ. Π. Γιαννακάκης και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Χανίων κ. Δ. Δεδότσης. 

Ο Αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού συμβουλίου Ε. Φραγκάκης, ο Πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου κ. Ν. Φλέκκας, οι Πρόεδροι των ομάδων ΑΟ ΚΕΡΑΜΕΙΑ κ. Γ. Μπουρμπάκης, ΑΠΟΛΛΩΝ Αγ. Ιωάννου κ. Σ. Δρικάκης, ο Αντιπρόεδρος του ΑΡΗ ΒΟΥΚΟΛΙΩΝ κ. Δ. Φουντουλάκης, η Εκπρόσωπος του ΑΟ Χανίων, οι Πρώην Διεθνείς Διαιτητές κ. Γ. Τσαγκαράκης κ. Α. Κουκλάκης, η πρώην πρόεδρος του Ικάρου Μουρνιλων κ. Ελένη Λέττα Κωνσταντίνου, ο πρώην πρόεδρος του Ικαρου κ. Τ. Μπαντάς και άλλοι πολλοί παράγοντες, παίκτες και φίλοι της ομάδος.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις. 
Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι κάτωθι:

Ο Διοικητής Ν.Κ Δ. Χέλμης για την προσφορά του στην ομάδα .
Ο κ. Γ. Ζαγουράκης από την ΕΠΣΧ.
Ο κ. Π. Γιαννακάκης από την Διαιτησία.
Ο παλαίμαχος και εκ των ιδρυτών της ομάδας κ. Ι. Λέττας.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής κ. Ε. Κώττας.
Οι ποδοσφαιριστές Β. Λουλος, Κ. Καραθανάσης (πρώτος σκόρερ ΑΣΠΙΔΑΣ 2012-13)
Ο προπονητής (2012-13) Σ. Αμαραντίδης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γ. Ντουντουλάκης.
Τέλος τιμήθηκε η ομάδα μας πού κατέκτησε την τρίτη θέση την σεζόν 2012-13 στην Α΄κατηγορία ΕΠΣΧ (η καλύτερη στην ιστορία μας) και έφτασε στους τέσσερις του κυπέλλου ΕΠΣΧ για πρώτη φορά στην ιστορία της. 
Μας διασκέδασαν ο ανεπανάληπτος Μιχάλης Ντουρουντούς, η Έλενα, η Σοφία και η ορχήστρα τους, με πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα.
Ευχαριστούμε θερμά τον Διοικητή ΠΒΚ για την παραχώρηση της Λέσχης ''ΑΣΤΕΡΙΑ'' και όλους όσους βοήθησαν για την εκδήλωση,και τους χορηγούς της ομάδας. 
Και του χρόνου!»

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.