Τελευταία ενημέρωση: 8:19

Από τη σύλληψη μιας 40χρονης γυναίκας, αλλοδαπής καταγωγής στον Πειραιά, οι αρχές ξετύλιξαν το κουβάρι μιας υπόθεσης με ναρκωτικά που οδήγησε σε δύο ακόμα συλλήψεις, αυτή τη φορά στα Χανιά.

Η 40χρονη συνελήφθη στο λιμάνι του Πειραιά για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, έχοντας προηγουμένως στείλει δέμα με το πλοίο της γραμμής, σε΄άγνωστο παραλήπτη στα Χανιά.

Οι λιμενικοί που γνώριζαν το περιεχόμενο του πακέτου περίμεναν την εμφάνιση του παραλήπτη για να αποκαλυφτεί η ταυτότητά του και να ακολουθήσει η σύλληψή του, όπως και έγινε.

Το πρωί της επόμενης ημέρας, στο λιμάνι της Σούδας εμφανίστηκε ένας 54χρονος για να παραλάβει τα \”καλούδια\”, ο οποίος και συνελήφθη από τις λιμενικές αρχές ως παραλήπτης της ποσότητας των ναρκωιτκών ουσιών που του είχε στείλει η 40χρονη.

Η επιχείρηση των αρχών δεν σταμάτησε εδώ αλλά ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του 54χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών και χαπιών καθώς και όπλα, μεταξύ των οποίων: 1 βαλίτσα με διόπτρα, 1 μονόκανο κυνηγετικό όπλο, 1 σπαθί, 1 πτυσσόμενο γκλοπ, 338 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 1 χρηματοκιβώτιο,  τηλεκάρτα με ίχνη από άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών (πιθανότατα ηρωίνη), ένα πλαστικό καλαμάκι με ηρωίνη, 16 δισκία αγνώστων ουσιών.

Επίσης, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη τη Δευτέρα και ένας 29χρονος ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες και το αλισβερίσι μεταξύ του 54χρονου και της 40χρονης.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Λιμενικό

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook