Κάλεσμα προς όλους τους νέους και τις νέες, τους φίλους και τους συνεργάτες της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης Ηρακλείου «Δύναμη Πολιτών» απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής του συνδυασμού κ. Βασίλης Λαμπρινός για να παρευρεθούν στην σημερινή εκδήλωση με θέμα «Πολιτισμός, Νεολαία και Ευρώπη».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Η ελευθερία στην έκφραση και η δυνατότητα ενεργούς συμμετοχής στις υποθέσεις του δήμου, ιδίως των νέων, είναι το ζητούμενο σε μια εποχή που οι περισσότεροι βιώνουν την απογοήτευση και αποστρέφονται τον τρόπο που ασκείται η πολιτική σε αυτοδιοικητικό και εθνικό επίπεδο. 

Δεν είμαστε μόνο κάτοικοι μιας περιοχής και πολίτες μιας χώρας, αλλά και πολίτες μιας πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ένωσης, της Ευρωπαϊκής. Το «αύριο» αυτής της Ένωσης και η θέση της στην παγκοσμιοποιημένη κοινωνία επηρεάζουν κάθε μέρα και περισσότερο τις ζωές μας. 

Σε αυτό το πλαίσιο οι νέοι, πρέπει να έχουν «φωνή» και να διεκδικήσουν το δικαίωμα τους να είναι συνδιαμορφωτές του νέου ενοποιημένου πολιτικού περιβάλλοντος που καθορίζει το μέλλον τους.

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία και η προγραμματισμένη καταστροφή των χημικών της Συρίας θα είναι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στο πλαίσιο του ανοικτού διαλόγου, παρουσία του υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινού. 

Σας περιμένουμε όλους για να ανταλλάξουμε απόψεις και να αποδείξουμε στην πράξη ότι δεν είμαστε παρατηρητές αλλά ενεργοί πολίτες!"

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο OPUS (Καπετάν Χαραλάμπη 3- πίσω από τον ΟΤΕ)