Μια φιλονικία για το τέλος της ταινίας οδήγησε στο θάνατο έναν άντρα, που χτυπήθηκε από αμάξι και εγκαταλείφθηκε να ξεψυχήσει στο πάρκινγκ του σινεμά...

Η φιλονικία με δύο φίλους του, με τους οποίους είχαν προηγουμένως παρακολουθήσει μαζί τη συνέχεια της κινηματογραφικής ταινίας «300», οδήγησε έναν τρίτο άντρα σε τραγικό θάνατο, καθώς τον χτύπησαν με το φορτηγό τους έξω απ' το σινεμά.

Το θύμα πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε ο σερίφης του Χιούστον, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα του άτυχου άντρα.

Όλα συνέβησαν, όταν μια παρέα τριών αντρών παρακολούθησαν αργά την Κυριακή σε κινηματογραφική αίθουσα την ταινία «300: Rise of an Empire». Ένας από αυτούς διαφώνησε με τους άλλους, με αφορμή το τέλος του φιλμ, και εκείνοι δεν το πήραν καθόλου καλά.

Η συζήτηση των αντρών «άναψε» για τα καλά, όταν οι τρεις τους άφησαν την κινηματογραφική αίθουσα και κατευθύνθηκαν προς το πάρκινγκ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, «ο οδηγός του φορτηγού έκανε όπισθεν και χτύπησε το θύμα, ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Ύστερα, οι δράστες διέφυγαν με το όχημα».

protothema.gr