«Έγκλημα και τιμωρία» για μια νεαρή κοπέλα που προσπάθησε να φύγει από ένα κατάστημα κινέζικων προϊόντων στην Πρέβεζα, φορώντας την μια από τις δυο μπλούζες που είχε προβάρει! Παρ\’ ότι τα «βρήκε» με τον ιδιοκτήτη που την τσάκωσε, δεν απέφυγε την κατσάδα από τους γονείς της ενώ έγινε και δημοσίως ρεζίλι!
Ο υπεύθυνος του καταστήματος αντιλήφθηκε αμέσως ότι η κοπέλα όχι μόνο προσπαθούσε να κλέψει την μπλούζα, αλλά την είχε σκίσει κιόλας για να βγάλει το αντικλεπτικό ώστε να μην εντοπιστεί στην έξοδο! Μετά από διαπραγματεύσεις και με το φόβο μήπως ειδοποιηθεί η Αστυνομία, η νεαρή υποχρεώθηκε να πληρώσει το ρούχο, για το οποίο πήρε κανονικά απόδειξη και έφυγε.
Όμως, όταν έφτασε στο σπίτι, οι γονείς της είδαν πως η μπλούζα ήταν σκισμένη και σκέφτηκαν ότι το κατάστημα έπρεπε να την… αλλάξει! Ο πατέρας πήρε μαζί του την κοπέλα και πήγαν στο μαγαζί, όπου η ταμίας του καταστήματος του εξήγησε πως η κόρη του έσκισε το προϊόν για να το κλέψει! Ο άνθρωπος έπεσε από τα σύννεφα και τα έβαλε με τους υπεύθυνους του μαγαζιού, μην μπορώντας να πιστέψει ότι η κόρη του έκανε κλοπή, πράγμα που και η ίδια αρνήθηκε. 
Τη λύση έδωσαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κάλεσε ο καταστηματάρχης, μπροστά στους οποίους το κορίτσι υποχρεώθηκε να παραδεχτεί την απόπειρά της. Η συνέχεια δόθηκε στο… σπίτι της οικογένειας, με άγνωστες συνέπειες για τη νεαρή!
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook